Araştırmacı yazar Erkan Macit Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bilim Kuruluna uyarıda bulundu

Araştırmacı yazar Erkan Macit Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bilim Kuruluna uyarıda bulundu

Araştırmacı yazar ve gazeteci Erkan Macit, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda TRT radyo MW orta dalga yayın frekanslarının bio rezonans etkisini paylaşarak bu konuda önemli tweetler attı.

Araştırmacı yazar ve gazeteci Erkan Macit, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bilim Kuruluna uyarıda bulundu.

Macit sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda
TRT radyo MW orta dalga yayın frekanslarının bio rezonans etkisini paylaşarak bu konuda önemli tweetler attı.

 

İşte o paylaşım:

 

'Sn. Cumhurbaşkanım @RTErdogan. TRT Radyo Orta Dalga yayını vericileri (MW ) Middle Wawe neden kapatıldı? Hiçbir yayın yok. Bu konunun uzmanları tarafından açıklanması gerekir! Orta Dalga yayın frekansı stratejiktir.?? Chemtrail konusu ile direkt bağlantılı.

Reis @RTErdogan biliyorum ki her konuda etrafındaki bir takım topluluk senden her şeyi bekliyor. Şimdi bir konuyu gündeme getirmek istiyorum. Yayın frekanslarının verdiği rezonans etkisini.Orta Dalga yayın frekansımız neden kesik?

Neden hiçbir yayın yok?

Orta Dalga yayının kesilme sebepleri ve bunu gerekli gösteren nedenler Reis @RTErdogan bu konu önemli virüslerin havadan yayılma ihtimalini Sağlık Bakanımız Sn. @drfahrettinkoca'nın  BİLİM KURULU ile bir istişare etmesini rica ediyorum.

Bu bağlamda Sn.Reis @RTErdogan. Virüsler ve bio rezonans konusu gündemde olmalı ve Orta Dalga Yayın frekansları MW Mikro organizmaları öldüren bio rezonans frekanslarına denk gelmektedir.Genlik modülasyonu olan MW orta dalga  radyo frekansının önemine değinmenizi arz ediyorum.'

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.