Arınç Erdoğan’a meydan okudu

Arınç Erdoğan’a meydan okudu

Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı Bülent Arınç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok kızdıracak. İşte ayrıntılar;

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç sosyal medya platformu Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada FETÖ tutuklularının mağdur olduğunu ileri sürdü.

Bülent Arınç Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rest çekerken, FETÖ'yü savundu ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i hedef tahtasına oturttu.

Arınç, Manisa'da FETÖ’den tutuklu bulunan ve cezaevinde hayatını kaybeden bir kişiyle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Twitter’dan yaptığı açıklamada cezaevinde bulunan FETÖ üyelerinin mağdur olduğunu ileri süren Bülent Arınç, “Mağdurun ve mazlumun hukukunu savunurum" dedi.

Öte yandan Arınç, açıklamalarında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i de hedef aldı.

Perinçek'in "Türk yargısı son 50 yılın altın devrini yaşıyor!" sözlerini hatırlatan Arınç, FETÖ tutuklulukları ve bugünkü yargıyla ilgili, "Bu irade milletin iradesi değil, 'Türk yargısı son 50 yılın altın devrini yaşıyor!' diyenlerin iradesidir" diye konuştu.

Öte yandan Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da hedef alarak ülkeyi yönetenlerin bu planı görmediğini ve o doğrultuda hareket etmediğini söyledi.

siyasetcafe.com

arinc1.jpgarinc2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum