Arınç maaş iddiaları için yemin etti! 'Beni yıpratarak etkinliğimi kırmaya çalışıyorlar'

Arınç maaş iddiaları için yemin etti! 'Beni yıpratarak etkinliğimi kırmaya çalışıyorlar'

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülent Arınç, maaş iddiaları için yeni bir açıklama yaptı.

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülent Arınç, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin sorularını yanıtladı. 

’Yemin ederim maaş konusu hiç konuşulmadı’ diyen Arınç  "edepsiz" polemiyle ilgili "AK Parti bünyesinden çıkan isimler tarafından iki yeni parti kuruluyor. Onları parlatıyorlar. Beni yıpratarak yeni kurulacak olan partilerle ilgili etkinliğimi kırmaya çalışıyorlar. Tabii bir de para işiyle hiçbir zaman bir araya gelmeyen bir insan olarak beni yıpratmaya çalışıyorlar ki ileride oynayabileceğim rolleri oynamayım diye" değerlendirmesinde bulundu. 

YİK toplantısına yurt dışında olduğu için katılmadığını aktaran Selvi Arınç'ın "kendisi hedef alınarak Erdoğan’ın etrafının boşaltılmak istendiği görüşünde" olduğunu kaydetti. 

Selvi yaşananların bir de ikinci ayağı olduğunu belirterek"AK Parti’nin derlenip toparlanma sürecinde Erdoğan’ın Arınç’a partide ihtiyaç duyabileceği konuşuluyor." diye yazdı. 

"İstanbul’a “Bizans” derler ama Ankara’ya da “kahpe Bizans” denir." diyen Selvi "Bir adım atılırken birkaç hamle sonrası hesap edilir" yorumunda bulundu.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.