Arınç’ın damadı AK parti'yi karıştırdı! Metiner’den sert tepki

Arınç’ın damadı AK parti'yi karıştırdı! Metiner’den sert tepki

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter’in FETÖ'den beraat etmesine sert sözlerle tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter’in, yargılandığı FETÖ üyeliği davasından ‘delil yetersizliği’ gerekçesiyle beraat etmesi tepkilere neden oldu.

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, YİK Üyesi Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter’in beraat etmesine sert sözlerle tepki gösterdi.

'Arınç’ın damadı beraat etmiş. FETÖ konusunda duyarlı olanlar infial içinde. Sosyal medyaya yansıyan tepkiler bunu gösteriyor. Benim bu konudaki fikrimi soruyorsunuz. Damadı tanımam bilmem. Gerçekten FETÖ’cü müdür, paralelci midir bilmem. Ama kendisinin Melih Gökçek’e verdiği bir cevabı bugün gibi hatırlıyorum. ‘Vatanını seven’ diye başlayan cümlelerden sonra ‘Eğer paralelci olmak böyle bir şey ise evet paralelciyim!’ diyen cevabı tuhafıma gitmişti.

Benim tuhafıma giden asıl husus, madem FETÖ’cü/paralelci değildi, o zaman neye dayanılarak göz altına alındı hakkında dava açıldı? Dosyasında hiç bir delil olmadan bu işlem yapıldıysa yargımız adına çok üzülürüm. Yok birileri araya girdiği için beraat verildiyse bin kat daha üzülürüm. Artık bu tuhaf ve üzücü davranışlar son bulmalı. Aksi takdirde sadece yargı sistemimiz değil Partimiz de zarar görür diyorum.'

 

EKREM YETER'İN ARŞİVİ DEŞİFRE OLDU

 

Öte yandan Mehmet Özmen, “delil yetersizliği”nden beraat eden Ekrem Yeter’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları deşifre etti.

Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesi, hakkında 15 yıl hapis istemiyle FETÖ üyeliğinden yargılanan Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter’in ‘delil olmadığı’ gerekçesiyle beraatine sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterdi.

Mehmet Özmen’in arşivinden çıkardığı Ekrem Yeter’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ise Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesi için “delil” niteliği taşıyor.

Mahkeme için “delil” niteliği taşıyan Ekrem Yeter’in işte o paylaşımları:

 

ekrem-yeter-siyasetcafe.JPG

ekrem-yeter-siyasetcafe1.jpg

ekrem-yeter-siyasetcafe11.jpg

ekrem-yeter-siyasetcafe0120.jpg

ekrem-yeter-siyasetcafe2000.jpg

ekrem-yeter-siyasetcafe5245.jpg

ekrem-yeter-siyasetcafe12552.jpg

ekrem-yeter-siyasetcafe33242434.jpg

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.