Arınç’tan flaş seçim açıklaması! Gönlünden geçen adayı söyledi

Arınç’tan flaş seçim açıklaması! Gönlünden geçen adayı söyledi

Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı Bülent Arınç yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu ve gönlünden geçen adayı açıkladı. İşte ayrıntılar;

Eski Başbakan Yardımcısı Arınç, sessizliğini bozdu ve yerel seçimlere ilişkin kritik ifadeler kullandı.

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, "Yerel seçimlerde adaylarımızı seçeceğiz. Büyük şehirler bütün şehir oldu, dolayısıyla yeni sisteme ayak uydurabilmek için belediye başkanlarımızın da titiz bir şekilde belirlenmesi ve seçilmesi gerekiyor" dedi.

Arınç, Manisa'nın Demirci ilçesi için ise Selami Selçuk'un yeniden seçilmesini istediğini ifade etti.

Başkent'te Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneğince "Keşkek Günü" etkinliği düzenlendi. Tarım ve Orman Bakanlığında düzenlenen etkinliğe çok sayıda Manisalı katıldı. Etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, geçtiğimiz yıllarda da çok sayıda etkinlik yapıldığını ancak bu etkinliğin şimdiye kadar yapılanların en zengini olduğunu belirtti.

HAKKARİ ŞEHİTLERİNİ ANDI

10 Kasım dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle anan Arınç, Hakkari'de meydana gelen patlamada hayatını kaybeden şehitlere de Allah'tan rahmet diledi.

Arınç, "Allah kahraman askerlerimizi, Mehmetçiklerimizi, polisimizi tüm felaketlerden muhafaza eylesin" temennisinde bulundu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.