Arınç'tan flaş yeni parti açıklaması

Arınç'tan flaş yeni parti açıklaması

Ak Parti hükümetinde önemli görevlerde bulunmuş olan Bülent Arınç’tan flaş yeni parti açıklaması geldi. İşte ayrıntılar;

AKP iktidarına küskün olduğu ileri sürülen eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve aynı zamanda Başbakan Yardımcılığı görevinde bulunan Bülent Arınç, yeni parti kuracağı iddialarına ilişkin konuştu.

Yeni parti iddiaları ile ilgili açıklama yapan Bületn Arınç, "Bu iddiaların hepsi safsata" dedi.

Arınç, bu tarz iddiaların kendilerini yıpratmak için görevlendirilmiş kişiler tarafından yapıldığını söylerken "Birileri bu kazan için her zaman odun atacak" diye konuştu.

AK Parti'ye yönelik muhalif açıklamalarıyla ilgili de konuşan "Biz eleştiri hakkımızı her zaman kullanmak isteriz. Bu kimin menfaatinedir, kimin zararınadır önemli değil. Bildiğimiz konularda bir şey sorulursa cevap veririz" ifadelerini kullandı.

‘KIRILDIM’

Arınç, partinin kurucularından olduğunu aktarırken AK Parti'nin bazı resmi toplantılarına çağrılmaması konusunda kırıldığını söyledi. Arınç, şu ifadeleri kullandı:

"Resmi toplantılara davet edilmez oldum. Büyük bir haksızlık. Ben bu partinin kurucusu olacağım, kendini bilmez birisi bu adam kurucu değil diyecek. Ama içime attım ve bunu gerekli yerlerde söyledim. Bu konuyu çözen yine sayın Erdoğan oldu."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.