Artık evlilik teklifleri de profesyonellerin elinde

Artık evlilik teklifleri de profesyonellerin elinde

Dünyanın dört bir yanında, bir dağ evinde, denizin altında, yerden metrelerce yüksekte veya trafik sıkışıklığında arabada… Türkiye’nin ilk evlilik teklifi planlayıcısı ‘Evlenelim mii’, çiftlere özel evlilik teklifi senaryoları hazırlıyor.

Çiftlerin hikayesinden ve yaşanmışlıklarından yola çıkarak özel senaryolar hazırlayan Türkiye’nin ilk ‘evlilik teklifi planlayıcısı ‘Evlenelim mii’, paket sunmak yerine kişiselleştirilmiş teklifler hazırlıyor. Bu sayede kimi çift Maldivler’de gün batımında evlilik için ilk adımı atarken, kimi çiftler de sıkışık bir trafikte radyoda kendileri için çalan parçanın şaşkınlığını ve mutluluğunu yaşıyor. Çiftlerin yaşam amacını ve karakterlerini de göz önünde bulunduran ‘Evlenelim mii’, macera severlerden romantik çiftlere kadar herkese uygun senaryolar hazırlıyor.

 

BAŞTAN SONA PLANLI

Çiftlere evlilik sürecinde danışmanlık hizmeti de veren ‘Evlenelim mii’, yalnızca evlilik teklifini planlamakla kalmıyor, düğün gününe kadar yapılan tüm hazırlıkları keyifli, sakin ve stressiz geçirmeye olanak tanıyor. Davetli listelerinin hazırlanması, düğün yemeği ve hatta nedimelerin giysileri bile ‘romantik danışman’ın desteğiyle eğlenceli bir anıya dönüşüyor.

 

ÇOK ÖZEL SÜRPRİZLER

‘Evlenelim mii’, evlilik teklifinin yanı sıra, yıldönümü ve sürpriz organizasyonlarla evli çiftlere özel planlamalar da yapıyor. Evlendikleri günkü heyecanı yeniden yaşamak isteyen çiftler kendilerini, baş başa veya sevdiklerinin de içinde yer aldığı sürpriz bir senaryonun içinde bulabiliyor. Çiftler ömür boyu unutamayacakları deneyimleri ‘Evlenelim mii’ ile yaşıyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.