Artık villa tipi tatil moda

Artık villa tipi tatil moda

Yeni normalleşme süreci ile artan talebin ardından villa otel konaklama tipi tatil revaçta. Turizm portalı Tatilsepeti, gönül rahatlığı ile tatile çıkmak isteyenlerin imdadına yetişiyor ve tatil alternatifleri sunuyor

Türkiye’nin birbirinden güzel tatil beldelerinde, size özel hazırlanan villa otellerde deniz kum ve güneşin keyfini çıkarmaya hazır olun. Koronavirüs salgınından en çok etkilenen turizm sektöründe en popüler tatil seçenekleri arasında butik, villa tipi izole edilmiş odalar ve oteller yer alıyor.    

 

Tesis genelinde sağlanan sosyal mesafe, doluluk oranı ve misafir çıkışlarından sonra odaların bir süre boş bırakılması gibi konuların ön planda olduğu konuyla ilgili yapılan anket sonucunda, katılımcıların %60’ı belirli tedbirler alınması durumunda tatil planı yapacağını belirtiyor.

 

Yeni normalleşme süreci ve tatillerin başlamasına yönelik yapılan planlarda, villa otel konaklama talepleri artmış durumda. Tatilciler, izole edildiğini ve daha hijyen olduğunu düşündüğünden villa tipi konaklamaları tercih ediyor. Tatilsepeti’nin villa otel konaklama önerileri, bu yaz ilk kez internet sitesinde yer alıyor.   

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.