Artık yeni bir meslek var! Hanımefendi danışmanı

Artık yeni bir meslek var! Hanımefendi danışmanı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın sağlık danışmanı Kılınç ve KADEM'in Yönetim Kurulu Üyesi Esen Saray’da kritik bir göreve getirildiler.

Emine Erdoğan’ın sağlık danışmanı olarak bilinen alternatif tıpçı Sümeyra Merve Kılınç ve KADEM'in Yönetim Kurulu Üyesi Elif Esen Cumhurbaşkanlığı danışmanlığı görevine getirildi.

Sümeyra Merve Kılınç danışman olarak atanmasının hemen ardından bastırdığı kartvizitlerinde “Hanımefendi Danışmanı” unvanını kullandığı görüldü.

Sümeyra Merve Kılınç Cumhurbaşkanı danışmanı olarak görevlendirilmesinin ardından ise birçok vatandaşın araştırdığı isim oldu. Geleneksel ve tamamlayıcı tıp konusunda eğitim alan Sümeyra Merve Kılınç, yeni dönemde Cumhurbaşkanı danışmanı olarak görev alacak.

Sümeyra Merve Kılınç 2010 yılında Ürdün Üniversitesi Arapça-İngilizce Psikoloji bölümünden mezun oldu. Dergi ve haber portallarına psikoloji, beslenme ve sağlık üzerine yazı ve çeviri haberler hazırladı, Sade Hayat e-dergisinde editörlük yaptı. 2011- 2014 yılları arasında NHI İstanbul Doğal Sağlık Enstitüsü'nde beslenme ve doğal yaşam danışmanı olarak çalıştı. 1. ve 2. Uluslararası Kupa Terapisi Sempozyumu organizatörlüğünde yer aldı. Doğal Sağlık Derneği'nin kurucu üyeliğinde bulundu.

2013-2015 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik anabilim dalında yüksek lisans eğitimini tamamladı.Geleneksel Tıp, Anadolu Halk Tıbbı, İslam Tıbbı, Geleneksel ve Doğal Beslenme, Açlık Tedavisi, Ekolojik Psikoloji, Doğal Doğum ve Doğum Psikolojisi alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir.

İşte o kartvizit:

danisman-hanimefendi.jpeg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.