Asansörde taciz iddiası Çırağan’ı karıştırdı!

Asansörde taciz iddiası Çırağan’ı karıştırdı!

Çırağan Sarayı'nı karıştıran taciz iddiasına göre aşçı yardımcısı kadın, asansörde temizlik görevlisinin cinsel saldırısına maruz kaldı.

Çırağan Sarayı'nda aşçı yardımcısı olarak görev yapan Tuğba H, otelde temizlik görevlisi olarak çalışan şahıs tarafından asansörde tacize uğradığını iddia etti.

53 yaşındaki Mahmut M, ifadesinde yanlışlıkla Tuğba H'nin vücuduna dokunduğunu söylese de hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Tuğba H'nin ifadesine göre Mahmut M, asansördeyken ellerindekileri düşürüyormuş gibi yapıp genç kadının göğüslerine dokundu. Asansörde çığlık atarak yardım isteyen genç kadın, iddiaya göre bu anlarda tacize uğramaya devam etti.

 

'YANLIŞLIKLA DEĞDİM'

 

Korkuya kapılan genç kadın durumu önce erkek arkadaşına anlattı. Sevgilisi ise polise başvurmasını söyledi. Genç kadın polise durumu ihbar edince Mahmut M'nin ifadesine başvuruldu. 53 yaşındaki Mahmut M. genç kadını taciz etmediğini ellerinin yanlışlıkla vücuduna değdiğini ifade etti.

Savcılık Mahmut M'nin malzemeleri kullanarak genç kızı taciz ettiği gerekçesiyle iddianame düzenledi. Temizlik görevlisi hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dava ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.