‘Asgari ücret 2 bin 200 TL olacak’

‘Asgari ücret 2 bin 200 TL olacak’

Asgari ücretle çalışanları sevindirecek bir açıklama yapıldı. İşte haberin ayrıntıları;

24 Haziran seçimlerine kısa bir zaman kala adaylar mitinglerine hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Sivas'ta vatandaşlara hitap etti.

Muharrem İnce Sivas’ta asgari ücretle çalışanlara müjdeyi verdi. İnce, Cumhurbaşkanı olması durumunda asgari ücretin 2 bin 220 TL olacağını ifade etti.

İşte Muharrem İnce’nin konuşmasından satır başları:

EKONOMİK DURUM:

Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan size çağrım, derhal danışmanlarınızı yanınızdan uzaklaştırın. Merkez Bankası para politikasını bağımsız olarak sağlayacaktır. Atılacak bu adımlarla bu karanlık tablo yitirilecektir. Bunu bir uyarı olarak milletin önünde yapıyorum.

Devlet yönetimi incelik ister. Öyle medya önünde olmaz. Biz yeni dönemde ince eleyip sık dokuyacağız. Biz buna hep birlikte dur diyeceğiz.

Sivas Cumhuriyet döneminde sıralamada 8. sıradaydı, şimdi 41. sıraya geldi. Milletvekili sayısı da gittikçe düştü. Bu yaşananlara rağmen gidip oylarınızı hep aynı yere vermişsiniz.

ÇİFTÇİYE MAZOT 3 TL OLACAK

Çiftçiye mazotu 3 TL’ye vereceğiz dedim. Fakıbaba 2,5 TL’ye veriyoruz demiş. Ortada bir yalancı bir var. Önümüzdeki günlerde Cuma günü Uşak ya da Afyon’da çiftçinin deposunu doldurup faturayı Fakıbaba’ya göndereceğim. Ödemezse ben helal paramdan ödeyeceğim. Tarım Bakanı’nın adı Fakıbaba, çiftçinin adı fakir baba.

ASGARİ ÜCRET

Asgari Ücret en kısa sürede 2 bin 200 TL olacak. Bu millet tercihini bizden yana kullandığında mutlu yaşayacak. Çıkıp CHP'ye 'köprü yaptın mı' diye soruyor. Ben sana sorayım; Sen hiç şeker farikası yaptın mı? Tüpraş yaptın mı?

Demirel’in yaptığı köprü ucuz da senin yaptığın köprü neden pahalı. Böyle bir devlet olamaz. Yol yaptın kalitesiz çöküyor. Hastane yapıyor, yatak başı 300 bin TL. Kamu ihale kanununa uymuyorsa yatak başı 900 TL aziz hemşerilerim memleket soyuluyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.