Asıl  bölücü AKP!

Asıl bölücü AKP!

Fethullah Erbaş Seçim İrtibat Bürosunda esnafla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini aktaran Erbaş, halkımızın dilinde var olan bazı söylemlere karşı çok sert konuştu.

Fethullah Erbaş Seçim İrtibat Bürosunda esnafla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini aktaran Erbaş, halkımızın dilinde var olan bazı söylemlere karşı çok sert konuştu.


Asıl Oyları Bölen Ak Parti!

Fethullah Erbaş şunları kaydetti:

“Yaptığımız araştırmalarda Van’da %35 kararsız seçmenin bulunduğu ve bu seçmenlerimizin zihinleri bulandırılarak oy cambazlığı yapılmaktadır. Mevcut iktidar ve muhalefet partileri, hizmetten bahsedemezler,  hizmetten anladıkları yok, aslında halktan oy istemek yapılan icraatlar sergilemekle olur. İktidar partisi mahalli seçimler öncesinde, aslında mahalli seçimlerden ziyade genel stratejileri ve genel seçimin daha çok konuşulduğu, yolsuzlukların, paralel yapının, andımızın ve Türkçülüğün ön planda tutulduğu genel seçimden bir türlü yerel seçim havasına inilemediği Van’ın sorunlarının gündemde tutulmak yerine genele seçim üzerindeki söylemlerle mahalli seçimlere destek istenmektedir.

Hadi bunu da geçtik bir de insanlarımızın dilini doladıkları bir palavra var:  ‘Yok işte Saadet Oyları Bölüyor.’ Asıl oyları 12 yıldır bölen Ak Parti, ama görüyoruz ki hesap şuurları yok. Tabi herhangi bir hizmet yapmadıkları için hesap şuurunda değiller. Oylar bölünmesin. Şu olmasın, bu olmasın söylemlerinde bulunuyorlar. Bunu niye yapıyorlar? Size hizmet getirmedikleri ve size hesap veremeyecekleri için, sizlerden ancak bu şekilde oy isteyebiliyorlar. Sizi başka partiyle korkutuyorlar. Çünkü çareleri yok Türkiye’nin geldiği nokta belli.Yolsuzluk, rüşvet, çatışma, kaos, ve kavga…Allah korusun ekonomik kriz kapıda.Memleketi ve ülkeyi bu hale getiren bunlar değimli ne yüzle oy istiyorlar. İçlerine gelen temiz insanları kendi kirli zihniyetlerine alet edip onları da bozuyorlar. Zaman geç olmadan aslınıza yani Saadet Partisine dönün diyoruz.

Halkımız laf’a değil icraata bakar..İşte İspatı!

1989 ‘da Bizim Başkanlığımız;

59 milyon dolar borçla alınan belediye, efsane hizmetler de yapılarak, sıfır borçla teslim edildi.

Asfalt şantiyesi kurularak hiçbir ihale yapılmadan tamamen öz kaynaklardan ilk defa 30 cm kalınlığında 720 km beton asfalt döküldü.

Kelebek taşı ve bordür imalathanesi kurularak hiçbir ihale yapılmadan öz kaynaklardan 800 km kaldırım döşendi.

254 km kanalizasyon tamamlandı ve biyolojik arıtma tesislerine bağlandı.

Gürpınar Mejingir kapitajından 54 km’lik isale hattı tamamlanarak 30 bin tonluk depolara aktarıldı ve Van’ın su sorunu çözüldü.

Eski hat yenilenerek 700 km’lik su şebekesi tamamlandı.

Belediye otobüsü, iş makinaları ve itfaiye araçlarının tamamı yenilendi.

İşte Milli Görüş konuşmuyor. İnanıyor ve yapıyor. O zamanın imkânlarında bu hizmetleri halkımıza çalmadan çırpmadan getirdik.

Bu seçimlerde bizim inancımız bütün tabanın kendisinin güvenmiş olduğu partiye oy vereceklerdir. Geçmişe baktığımızda bozulmamış, şaibesiz tek parti Saadet Partisi olduğu ortadadır. İnşallah bu seçimi biz alacağız.” dedi.

Erbaş daha sonra ziyarete gelen esnafa Van için hayata geçirecekleri projelerden bahsetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.