Asım Bayram cinayetinde yeni gelişme! Müge Anlı’ya katılan eşi gözaltına alındı

Asım Bayram cinayetinde yeni gelişme! Müge Anlı’ya katılan eşi gözaltına alındı

Cesedi sekiz parçaya bölünmüş olarak toprağa gömülü halde bulunan Asım Bayram cinayetiyle ilgili sır perdesi aralanmaya devam ederken, Bayram’ın imam nikahlı eşi Ferluga K., katıldığı TV programının ardından gözaltına alındı.

Önceki günlerde gözaltına alınan M.Ö.’nün Asım Bayram’ı, Muratpaşa İlçesi Güvenlik Mahallesi 291 Sokak Orkide Apartmanı’ndaki evinde öldürdüğü, cesedin de bu evde parçalara ayrıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken Bayram’ın dini nikahlı eşi Ferluga K., Müge Anlı’nın programı sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

OLAY GÜNÜ KULLANILAN ARAÇ ARAŞTIRILIYOR

DHA’da yer alan habere göre, gözaltına alınan M.Ö.’nün Asım Bayram ile eve geldikleri sırada orada bulunan oğlunu, bir bahaneyle dışarı gönderdiği belirtildi. Emniyet güçleri, Asım Bayram’ın olay günü kullandığı 07 GN 817 plakalı aracını bulmak için de çalışma başlattığı öğrenildi.

CESEDİ PARÇALARA AYRILDI 

25 Şubat günü Döşemaltı İlçesi Ekşili Göleti’nde aranan aracın, gözaltındaki şüphelilerden Ç.K., tarafından parçalara ayrıldığı ve ardından da satıldığı bilgisine ulaşıldı. Polis ekipleri, sorgusu devam eden Ç.K.’nın verdiği bilgiler doğrultusunda otomobili aramaya devam ediyor.

DİNİ NİKAHLI EŞİ MÜGE ANLI’NIN PROGRAMINDA GÖZALTINA ALINDI

Antalya’daki ormanlık alanda cesedi sekiz parçaya bölünerek toprağa gömülü şekilde bulunan Asım Bayram’ın imam nikahlı eşi Ferluga K., ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programından sonra gözaltına alındı. Asım Bayram cinayetiyle ilgili soruşturmayı yürüten Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Ferluga K., sorgulanmak üzere Antalya’ya götürülecek.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.