Aslı Baykal'dan Yılmaz Özdil yorumu! 'Kılıçdaroğlu daha muhalefetteyken ifade özgürlüğünü yok ediyor'

Aslı Baykal'dan Yılmaz Özdil yorumu! 'Kılıçdaroğlu daha muhalefetteyken ifade özgürlüğünü yok ediyor'

CHP'yi eleştirdiği için Sözcü TV'nin ardından Sözcü Gazetesi'nden de istifa ettirilen Yılmaz Özdil ile ilgili Aslı Baykal'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Altılı masadaki krizle alakalı yaptığı eleştiriyle dikkati çeken Yılmaz Özdil'in, Sözcü TV ve Sözcü gazetesindeki görevlerine son verildi.

Özdil, "CHP'li bir gazeteci olarak söylüyorum. 'Meral Akşener masayı dağıttı' demek bir gazeteci ahlaksızlığıdır. Meral Akşener masadan ittirildi" demişti. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, Sözcü'deki görevlerine son verilen Yılmaz Özdil'e destek çıkarak, "Elbet bu da geçer yahu. Dürüstlüğün, tarafsızlığın ve hakkaniyetin değeri elbet bir gün anlaşılır" yorumunda bulunmuştu. 

 

"KILIÇDAROĞLU DAHA MUHALEFETTEYKEN İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ YOK EDİYOR"


Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, Özdil'in Sözcü gazetesinden ayrılmasına ilişkin bir paylaşımda bulundu. Hükümeti eleştirirken çok sevilen Özdil'in, muhalefeti hafifçe eleştirdiği an işinden ayrıldığına dikkati çeken Baykal, "İfade özgürlüğünün artmasını isterken, önümüze dayatılan blok ve adayı daha muhalefetteyken bile ifade özgürlüğünü yok ediyor. Anlayana" değerlendirmesinde bulundu.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.