Asrın Estetik Silahı Liposuction!

Asrın Estetik Silahı Liposuction!

Liposuction ile Bölgesel Yağlara Savaş Açan Op.Dr.Leyla Arvas, Vücudun Doğal Formunu Koruyarak Şekillendiriyor! Peki Liposuction Nedir? Nasıl Uygulanır

Liposuction, bölgesel inatçı yağlardan kurtulmanızı sağlayan yağ alımı prosedürüdür. Hassas bir şekilde uygulanan yağ alma işlemi ile vücuda daha ince bir form kazandırılır. Liposuction, vücudun her bölgesine uygulanabilir bir işlem olmasının yanı sıra hızlı bir iyileşme süreci sunduğu için vücut şekillendirme ameliyatları arasında en etkili teknolojidir. Liposuction prosedüründen hemen sonra uygulanan alandaki etki fark edilir bu da operasyonu çok daha avantajlı hale getiriyor.

Uygulanacak alan ile doğru orantılı olarak Genel Anestezi veya Sedasyon uygulaması altında hastane ortamında veya klinik ortamında gerçekleştirilebilir.

Liposuction’da incecik kanüller yardımıyla 1,5-2 mm lik minik kesilerden girilerek inatçı yağlara odaklanılır ve yağlar önce sıvı hale getirildiği için dışarı alınmasını fazlasıyla kolaylaştırır. Bu sayede Liposuction prosedürü süresinde en iyi sonuç alınarak tamamlanır. İşlem sonrası da gözle görülür hiç bir iz kalmaması ile bu müthiş teknolojiden yararlanmış olan hasta mutlu bir operasyon sonrası süreç yaşar.

Liposuction ameliyatının etkisi kişinin vücut kitle endeksi ve cilt kalitesin ile de doğru orantılıdır. Ameliyatın süresi Liposuction yapılan alanın büyüklüğüne bağlı olarak değişebilir.

 

liposuction1.jpg

 

En Çok Merak Edilen O Soru! : “ Liposuction Prosedüründe Ne Kadar Yağ Alınır?”

Liposuction ile alınan yağ, vücuttaki saf yağdır ve aslında kg olarak hesaplanmaz. Alınacak yağ miktarı yine kişinin vücut kitle endeksi ile ilgili olarak tek prosedürde birden fazla bölgeden yağ çekilebilir. Genellikle tek prosedürlük yağ çekim işlemi için uygun olan maximum değer 7 litredir. Eğer aynı bölgeden tekrar Liposuction işlemi uygulanacak ise minimum 40-50 gün beklenmelidir.

Liposuction İle Hangi Bölgelere İşlem Yapılabilir?

İşte bu sorunun cevabı çok kolay! Vücutta yeterli yağ bulunan her bölgeye Liposuction prosedürü uygulanabilir. Aklınıza gelmeyecek ama problem yaşanan bazı bölgelere örnek verelim; gıdı, ayak bileği, erkeklerde göğüs (jinekomasti), genital estetikte pubis olarak dahi uygulanan Liposuction birçok derde deva oluyor.

Sarkma Problemi Yaşıyorum Yine de Liposuction Yaptırabilir miyim?

Elbette Liposuction uygulaması için cilt elastikiyeti çok önemli, eğer sarkma sorununuz hali hazırda var ise veya sarkmaya çok meyilli bir cilde sahipseniz Op.Dr.Leyla Arvas yine imdadınıza yetişiyor ve sizler için kombine uygulamalar öneriyor. Hem ameliyat esnasında yapılabilecek Liposuction sonrası germe işlemleri ile desteklediği vücut şekillendirme uygulamalarında harikalar yaratıyor hem de uyguladığı ameliyatsız cihazlı işlemleri ile de dikiş ve iyileşme süreci yaşatmaksızın vücudunuzu istediğiniz forma ulaştırıyor.

 

liposuction2.jpg

Op.Dr.Leyla Arvas Liposuction ile Vücudunuza Yeni Bir Form Veriyor!

Ayna karşısında beğenmediğiniz vücut şekliniz zamanla sizi aynalardan uzaklaştırır. Çoğu zaman özgüven problemine de sebep olan fazla yağlar hayatı istediğiniz gibi yaşamanıza engel olur. Özel günlerin en büyük düşmanı olan şekilsiz vücut hatları ile en özel anları kaçırmak zorunda değilsiniz! Vücut hatlarınızı yeniden şekillendirmek için mükemmel teknoloji olan Vaser Liposuction ile tek seansta hayal ettiğiniz vücuda kavuşmak mümkün. Vaser Liposuction yağları sıvılaştırarak canlı bir şekilde dışarı çekilmesini sağlıyor bu sayede çekilen yağlarınızı vücut ve yüz şekillendirme için kullanmak isterseniz de doğru adres İstanbul Nişantaşında bulunan QUARTZ POLİKLİNİK. Vaser Liposuction ultrasound teknolojisi sayesinde yağların uzun süre canlı kalması sağlıyor bu sayede canlı olarak vücuda enjekte edilen yağlar uzun süre kalıcılığını koruyor.

İyileşme Süresini Düşünmeyin! Liposuction Çok Hızlı ve Rahat Normal Yaşama Dönüş Vaad Ediyor!

Liposuction ameliyatı sonrasında minimum ilk 15 gün boyunca korse giymeniz önerilerin başında geliyor. Sebebi ise korse ameliyat olan bölgenin sıkılaşmasına yardımcı olacak ve ödem oluşumunu engelleyecek. Liposuction prosedürü takibinde ödem ve şişlik görülmesi çok normaldir. Ameliyattan sonra hızlıca günlük hayatınıza dönebilirsiniz, 4-6 hafta sonra denize girmeniz mümkün. Hayalinizdeki vücudu daha fazla ertelemeyin! Hayat aynalara küsmek için çok kısa. Hemen İstanbul Nişantaşı'nda bulunan Quartz Polikliniğe müracaat edin!

Liposuction Kalıcı Bir Çözüm Mü? Alınan Yağlar Tekrar Gelir Mi?

Liposuction prosedüründe yağları değil yağ hücrelerini alınıyor ve yağ hücreleri yeniden oluşabilen yapılar değildir. Ancak geride kalan yağ hücreleri hangi bölgede mevcut ise o bölgelerde büyüme gösterebilir. Bu aşamada önemli olan diyet ve beslenme programı ile yapılan prosedürü korumak için çabalamak. Liposuction operasyonu genellikle yağlanmanın fazla olduğu bölgelere uygulanır. Bu sayede operasyon sonrası bu bölgelerde yağlanma görülmez ve Liposuction’un etkisi kalıcıdır. Ancak beslenme düzenine dikkat edildiği zaman yağlanma tekrarlanmaz ve vücut formu bozulmaz.Fazla miktarda kilo alınır ise geride kalan ve liposuction yapılmayan bölgelerindeki yağ hücreleri büyüyerek oluşturulan mükemmel formu bozabilir. Kalıcı etkiyi sürdürmek ellerinizde!

İstediğiniz vücut formuna kavuşmak için daha fazla vakit kaybetmeyin, Op.Dr.Leyla Arvas ile yenilenmek için İstanbul Nişantaşı'ndaki Quartz Polikliniğe +90 (212) 241 46 24 telefon numarasından ulaşabilirsiniz!

 

 

leyla-arvas.jpg

Op.Dr.Leyla Arvas

Plastik Estetik Cerrahi

https://www.drleylaarvas.com

Facebook:@ drleylaarvas

Instagram :@ drleylaarvas

YouTube: LeylaArvas

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.