'At' etinden sucuk yaptığı iddia edilen Cübbeli, yanmaz kefen ve Peygamber terliği sattığını da inkar etmişti

'At' etinden sucuk yaptığı iddia edilen Cübbeli, yanmaz kefen ve Peygamber terliği sattığını da inkar etmişti

'At' etinden sucuk yaptığı tespit edilen Lalegül firması ile ilgisini inkar eden Cübbeli Ahmet, geçmiş dönemlerde aleni bir şekilde satışını yaptığı yanmaz kefen ve Peygamber terliği sattığını da inkar etmişti.

Tarım ve Orman Bakanlığı dün taklit ve tağşiş yapıldığı tespit edilen ürünlerin ve firmaların listesini paylaştı.

Bakanlığın paylaştığı listede Lalegül Tekstil Tarım ve Gıda İnşaat Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi ise dikkatlerden kaçmadı.

Siyasetcafe yazarı Celal Eren Çelik, at eti tespit edilen sucuk üretimi yapan Lalegül gıdanın Cübbeli Ahmet ile ilişkisi olduğunu açıkladı.

 

celal-003.JPG

 

Çelik'in bu açıklamalarını inkar eden bir açıklama yayınlayan Cübbeli ise adeta ateş püskürdü ve Lalegül Tekstil Tarım ve Gıda İnşaat Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi ile hiç bir bağlarının bulunmadığını ve hukuki işlem başlatacaklarını duyurdu.

 

c1.JPGc2-002.JPG

 

BELGELER ORTAYA ÇIKTI

 

Cübbeli'nin bu açıklamalarının ardından Celal Eren Çelik, Cübbeli'nin Lalegül bağlantısını belgelerle ortaya döktü.

Celal Eren Çelik'in açıklaması için tıklayınız...

 

DAHA ÖNCE DE İNKAR ETMİŞTİ

 

Vatandaşa at eti yediren Lalegül Gıda ile ilişkisini belgelere rağmen inkar eden Cübbeli, geçmiş dönemlerde tanıtımını yaptığı yanmaz kefen ve peygamber terliği sattığını da inkar etmişti.

 

 

İlk videoda Cübbeli’nin anlatımına göre, “Nal-ı Şerif” denilen terliği giyenler Hz Muhammed’i rüyasında görüyor.

Din tüccarlığı yapan Cübbeli Ahmet, terliğin diğer özellikleri için ise “Azgınların saldırısından, düşmanların galibiyetinden, şeytanların şerrinden, sihir ve büyülerin ulaşmasından emin olur” ifadelerini kullanıyor.

 

YANMAZ KEFEN SATTIĞINI DA İNKAR ETMİŞTİ

 

Videonun ikinci kısmında ise "Yanmaz kefen" ürününü satmadığını iddia eden Cübbeli'nin, kişiyi kabir azabından koruyacak kefenin özelliklerini anlattığı ve hatta satın alabilecekleri mağazanın adını bile verdiği diğer görüntüler yer alıyor.

Cübbeli o sohbetinde, belirttiği duanın ölünün kefenine yazılması gerektiğini söylüyor.

 

İşte Cübbeli'nin o ilginç sözleri;

 

'Yazılırsa, o kişi mezarında korkmaz, kabrine cennetten bir pencere açar, cennet bahçelerinden bir bahçe yapar. Bu rivayetle amel etmek isteyenler, önceden yazdırmalı, yakınlarına da vasiyet yapmalı. Kefenin yerini de öğretmeli ki çünkü onlar telaştan başka bir kefen bulurlar. Bak benim kefeni burada demeli. Hazırlamalı diyor. Bu ismi şerifi yazdık bu kefene. İkinci olarak, bu ismi şerifi ya Kabe örtüsüne ya da ceylan derisine yazılmalı. Herkese Kabe örtüsü bulacak durumumuz yok. Benim kendime göre bir parçam var. Bayağı bu konuda bir bohça hazırladım ben. Telaştan beni de gömerler, sonradan açamazlar. İyi bir vasiyet yapmak gerekiyor.

Bu isimlerin hepsi bu kefende mevcuttur. Biri kağıda yazılıdır, kişinin göğsüne konulacak. Biri kefene yazılıdır, biri de ceylan derisine yazılıdır. Bu da size gelmiştir. Çarşamba'daki dükkanda hazır olmak üzere. Belki de hazırlanmıştır, sorarsınız. Kadın ve erkek farklıdır. Hepsi aynı değil.'

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum