Atakan'ın Aleyna Tilki'ye cevabı olay oldu

Atakan'ın Aleyna Tilki'ye cevabı olay oldu

Okuduğu kitaplardan söz ettiği video ile bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Atakan Kayalar ile şarkıcı Aleyna Tilki arasında yaşanan polemik dikkat çekti.

Okuduğu kitaplardan söz ettiği videolarla bir anda Türkiye’nin gündemine oturan 10 yaşındaki Atakan Kayalar ile şarkıcı Aleyna Tilki arasında yaşanan polemik dikkat çekti.

Aleyna Tilki sosyal medya hesabından, “Benim seninle tanışmam lazım Atakan ruh eşim gibisin” diye mesaj yazmış ve kendisinin de okulda anlaşılamadığını, ilaç yaptığını belirterek, “Umarım anlaşılamadığın için popülarizme köle olarak atanıp harcanmazsın Atakan” ifadelerini kullanmıştı.

 

'RAP VE ALEYNA TİLKİ DİNLEMEM'

 

Aleyna Tilki’nin bu sözlerine Atakan Kayalar, "Neler dinlemediğimi söyleyeyim ben, ondan sonrasında anlaşılacaktır. Rap ve Aleyna Tilki dinlemem" diye yanıt verdi.

Bunun üzerine Tilki de sosyal medya hesabından yeni bir mesaj paylaşarak, “Atakan’ın bana verdiği cevaptan ve görüştüğü insanlardan, dün yazdığım yazıda korktuğum konunun başına geldiğini anlamış olduk... Kristal çocuklar bi şekilde sesini duyurmak zorunda ama kendini korumalısın minik. Popülerlik çoğu zaman bilgini,zekanı, birikimini görünmez kılar..” diye yanıt verdi.

 

İşte Aleyna Tilki’nin mesajları ve Atakan Kayalar’ın videolu mesajı:

 

aleyna-tilki-siyasetcafe.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum