Ataşehir'de deprem! Kılıçdaroğlu: Hesabını soracağız!

Ataşehir'de deprem! Kılıçdaroğlu: Hesabını soracağız!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi’nin görevden alınmasının ardından Belediye’ye geldi ve flaş açıklamalarda bulundu.

HAREKETLİ ANLAR

Ataşehir Belediye Başkanı CHP'li Battal İlgezdi'nin İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınmasından sonra belediye binası önünde hareketli dakikalar yaşanıyor.

KILIÇDAROĞLU: HESABINI SORACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partililer, Ataşehir Belediye binası önünde toplandı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi dün İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasının yankıları artarak devam ediyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun saat 13.00'da Ataşehir Belediye binasına geldi yaptığı açıklamada AK Parti Hükümetini çok ağır sözlerle eleştirdi.

Kılıçdaroğlu’nun parti avukatı İnan Bektaş eşliğinde yaptığı açıklama şöyle:

"Bu basın toplantısı asla bir savunma değil. Bilgilendirme amacıyla yapılıyor. Verilemeyecek hiç bir hesabımız yoktur. Belediye başkanımız daha önce medyada yer alan haberler ve benim isteğim üzerine savcılığa gidip kendisi başvurmuştur. Soruşturma yapın diye. O soruşturmaların tamamından aklanmıştır.

Şu anda yapılmak istenen haysiyet cellatlığıdır. Yıldırmak istiyorlar. Yılmayacağız. Kılıçdaroğlu konuşmasın istiyorlar. Ben tüyü bitmemiş yetimin hakkı için sonuna kadar konuşacağım. Bu ülkede vicdanları ayağa kaldıracağım.

Hukuku iğfal edeceklerine neden cesaret edip karşımıza çıkmıyorlar. Biz onlara belge gösterdik, onlar da hesabını verselerdi. Bizim belediye başkanları Man adalarında şirket mi kurdu. Bütün banka hesapları, kredi kartları, yaptığı her alış veriş denetlendi. Biz denetlenmekten korkmayız. Ama haysiyet cellatlığına karşı çıkarız. Buna asla izin vermeyiz."

POLİS ÖNLEM ALDI

Belediye binasını bulunduğu Kızıl Begonya Caddesi polis tarafından araç trafiğine kapatıldı. Ellerinde Türk bayrakları ve CHP flamaları ile belediye binasının önüne gelenler, polis tarafından aranarak içeri alınıyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.