Atatürk büstüne kartopu atan 12 Yaşındaki öğrenci polise şikayet edildi!

Atatürk büstüne kartopu atan 12 Yaşındaki öğrenci polise şikayet edildi!

12 yaşındaki 7.sınıf öğrencisi beden eğitimi dersinde Atatürk büstüne kartopu attığı için polise şikayet edildi.

Beden eğitimi dersinde arkadaşlarıyla kartopu oynayan 12 yaşındaki öğrenci, "Atatürk büstüne kar topu attığı" iddiasıyla, beden eğitimi öğretmeni tarafından polise şikayet edildi.

Bilal Bilen isimli kişi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 6 Şubat 2020 tarihinde, 7. sınıf öğrencisi kızının, beden eğitimi dersinde kar topu oynarken, "Atatürk büstüne kar topu attığı" iddiasıyla öğretmen tarafından polise şikayet edildiğini yazdı...

 

Bu olaydan sonra kızının başka bir okula naklinin yapıldığını söyleyen Bilen şunları yazdı;

 

'12 yaşındaki 7.sınıf öğrencisi kızım, 6 şubat 2020 tarihinde Beden eğitimi dersinde arkadaşlarıyla kartopu oynarken Atatürk büstüne kartopu attı iddiasıyla, Beden eğitimi öğretmeni tarafından çocuk şube polisine şikayet edildi.

Beden Öğretmeni, "Bu öğrenci hakkında resmi işlem yapılması için dilekçe vereceğim, gerekli yaptırım uygulanmazsa dosyayı bizzat takip edeceğim" diyerek olayın resmi makamlara bildirilmemesi halinde adeta Okul Müdürüne gözdağı verircesine konuştu. Ve kızımın başka okula nakli yapıldı.

Çocuk önce olayın ciddiyetinin farkına varamıyor. Sonra Beden Eğitimi Öğretmeninden özür diliyor 'bir daha yapmam öğretmenim' diyor, Fakat öğretmen 'kızım benden neden özür diliyorsun? Bulabilirsen git Atatürk'ten özür dile' diyor.

Çocuk bunu öğretmenlerine de söylemiş. Atatürk büstü olduğu için değil, o an eğlenceli geldi diye yapıyor. Kaldı ki bu güne kadar hiç böyle birşey yapmadı ne oğlum ne de kızım 12 yaşında ama okul yönetimine sorsan bilinçli yapıyor.

Dahası Beden Eğitimi Öğretmeni kendi ağzıyla dedi bana Kızınıza ceza vermezsek diğer öğrenciler de ayni eylemi gerçekleştirir diye Müdürün yanında söyledi bunları.'

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum