Atatürk düşmanı Fatih Tezcan'ın 'Fethullah Gülen' ikiyüzlülüğü!

Atatürk düşmanı Fatih Tezcan'ın 'Fethullah Gülen' ikiyüzlülüğü!

Gazeteci Fatih Tezcan’ın iki ayrı zamanda FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ile ilgili söyledikleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Fethullah Gülen’in öldüğüne dair iddialar sosyal medyada yankılanırken gazeteci Fatih Tezcan da konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

ABD’nin New Jersey eyaletinde bulunan bulunan Tughrbooks isimli kitap yayıncısı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öldüğünü duyurarak taziye mesajı paylaştı. Yayıncı aynı zamanda örgütü artık Gülen’in sağ kolu olarak bilinen Cevdet Türkyolu’nun temsil edeceğini açıkladı. Bu iddia sosyal medyada büyük yankı uyandırırken Fatih Tezcan da paylaşımlarda bulunan biriydi.


FATİH TEZCAN’IN FETHULLAH GÜLEN İKİYÜZLÜLÜĞÜ


Gülen’in ölüm iddiaları karşısında “Fethullah Gülen’in gebermesini müteakip birlikte lokum dağıtalım diyenler” yazılı bir paylaşımda bulundu.

 

aaaaa-003.JPG

 

Bu açıklamalar üzerine Fatih Tezcan’ın daha önce Fethullah Gülen’e olan düşkünlüğünü gösteren başka bir paylaşımı kullanıcılar tarafından paylaşıldı.

Tezcan’ın daha önce Fethullah Gülen’e öldü iddiaları karşısında “ Hakkında ‘Öldü’ diye yazacak kadar vicdanıı kararanlara Rabbim edeb ve akl-ı selim nasib etsin.” İfadelerini kullandığı görüldü.

 

bbbbb-004.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.