Atatürk düşmanı teğmenlerin eğitildiği medrese Nurcuların çıktı

Atatürk düşmanı teğmenlerin eğitildiği medrese Nurcuların çıktı

Tuzla Piyade Okulu’ndaki Atatürkçü subaylara kumpas olayında, Atatürk düşmanı teğmenlerin eğitim aldığı medresenin Nurcuların Med-Zehracılar koluna bağlı olduğu ortaya çıktı.

Yeniçağ Gazetesi Haber Müdürü Fatih Ergin, bugün kaleme aldığı yazı ile Atatürkçü subaylara kumpas olayında, Atatürk düşmanı teğmenlerin gittiği medresenin hangi cemaate ait olduğunu yazdı.

 

Fatih Ergin’in yazısı şöyle:

 

“Tarih neden tekerrürden ibarettir?

Tabii ki tarihten ders alınmadığı için…

Ama Türkiye’de tarih, ders alınmadığı için değil “Kandırıldık” diyenlerin bile bile yaptıklarından dolayı tekerrür ediyor ve edecek…

Dün, ellerinde tuttukları ve nice vatansevere yönelen FETÖ silahının namlusu kendilerine dönünce “Milli orduya kumpasları” itiraf edenlerin bugün FETÖ’nün yerine koydukları diğer cemaat ve tarikatlarla “menzil ortaklığı” bulunuyor.

Onun için ki; sarıklı amiral ihraç edilmeyip emeklilikle ödüllendirilirken Tuzla Piyade Okulu’nda Atatürk’e sahip çıkan teğmenlerin ihracı isteniyor…

Onun için ki; Montrö Bildirisi yayınlayan emekli amirallerle, Atatürkçü teğmenleri “darbeci-cuntacı” olarak gösteriyorlar…

Türk subaylarının camileri bombalayacağı yalanıyla kumpas tezgahlayan zihniyetten farkları yok.

İslamcılar, kendi kadrolarını yaratmak adına Atatürk’ün resminden bile rahatsız olan kurmay adaylarını Harp Okullarına yerleştiriyor.

Yerleştirdiklerinin gerçek yüzü Tuzla Piyade Okulu’ndaki skandalda olduğu gibi deşifre olunca geleceğin kurmayları olacak bu kişilere yönelik tepkileri bertaraf etmek için de “cunta” yaygarası koparıldı…

“Cunta” yaygarasıyla Atatürk düşmanlığının normalleştirilmesi hedeflendi.

Oysa “yakasına takması gereken fotoğrafı” takmayan teğmenler, yansıtıldığı gibi kendi halinde dinini yaşamaya çalışan temiz dindarlar değil.

Kim olduklarını, nerede ders alıp TSK’ya girdiklerini aşağıdaki satırlarda öğrendiğiniz de, “Biz bunları tanıyoruz” diyeceksiniz…

Hatırlayalım; geçtiğimiz günlerde Atatürk fotoğrafı takmayan teğmenle birlikte hareket eden teğmenlerin Kara Harp Okulu yıllarında alt devrelerini Nurculara bağlı bir cemaate çağırdığına dair görüntüler ortaya çıktı.

Bu bilgi sizde kafa karışıklığı yaratmasın. Aldığım bilgi o ki; Atatürk karşıtı teğmenle birlikte hareket eden teğmenler aynı cemaatten.

O cemaat, Nurcuların Med-Zehracılar kolu.

Med Zehra Vakfı adıyla faaliyet gösteriyorlar. Merkezi Ümraniye’de.

“Medrese” dedikleri Ümraniye’deki binalarında yatılı olarak kalan çocuklar, gençler var. Yatılı kalanların dışında da “ders” almaya gelen gençler var.

Ağlarına düşürdükleri gençlere “ders” adı altında Risale-i Nur okutuyorlar.

Binanın sınıf ortamına dönüştürülmüş en üst katında yine “ders” adı altında, Atatürk ve Cumhuriyete karşı beyin yıkama seansları yapılıyor.

Atatürk hakkında iftiralarla gençlerin ve çocukların akıllarını bulandırılıyor.

Cumhuriyetin yanlış olduğunu ve ülkenin şeriatla yönetilmesi gerektiğini zihinlere işliyorlar.

Bu propagandaya maruz kalan çocuklar ve gençler, düşünmeyi bir kenara bırakarak, sadece beyin yıkama seanslarında kendilerine söylenenlere inanmaya başlıyorlar.

Derslerin işlendiği yer sadece Ümraniye’deki bina değil, ev tarzı yerlerinde de aynı faaliyetler gerçekleşiyor.

O teğmenler de Harp Okulu yıllarında Ümraniye’de medrese denilen binaya gidip ders alıyorlar.

Teğmenlere Harp Okulu yıllarında kanca takıyorlar ve sonra karşımıza 10 Kasım’da Atatürk fotoğrafı takmayan, kendisine tepki gösteren silah arkadaşlarına Atatürk’e “put” diyerek cevap veren teğmenler çıkıyor…

“Biz bunları tanıyoruz” diyeceksiniz diye boşuna demedim. Burada resmen “davaları” için hainler yetiştiriliyor.

Peki Nurcuların bir kolu olmaktan öte, kim bu Med-Zehracılar?

Sıddık Şeyhanzade ve İzzeddin Yıldırım’ın başını çektiği Kürt kökenli bir grup Nurcu, Yeni Asya Grubunun Risale-i Nurlarda “tahrifat” yaptığını, Said-i Nursi’nin Kürt kimliği ve Kürtlerle ilgili söylediklerinin sansürlendiğini iddia ederek, ana akım nurculuktan ayrılıp Med-Zehra Vakfını kurarlar.

2017’de hayatını kaybeden Sıddık Şeyhanzade, on yıl FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’le birlikte çalışmış bir isim.

Şeyhanzade ve Yıldırım’ın “abilik” ettiği grup “tahrifatsız” risaleleri yayınlamaya başlarlar.

Aynı zaman da bu grubun amacı, Said-i Nursi’nin vasiyeti olan, Van’da El Ezher’e denk bir üniversitenin kurulmasını gerçekleştirmektir.

Said-i Nursi’nin “Medresetül Zehra” adını verdiği bu üniversitenin kurulmasını gerçekleştirmek için çalışmalarını Med-Zehra Vakfının bünyesinde yürütürler.

Bu sebeple kamuoyunda “Med- Zehracılar” olarak biliniyorlar.

 

***

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.