Atatürk düşmanlığı sınır tanımıyor! Yavuz Bahadıroğlu hükümeti tehdit etti! Tepki yağdı

Atatürk düşmanlığı sınır tanımıyor! Yavuz Bahadıroğlu hükümeti tehdit etti! Tepki yağdı

TRT’de ekranlara gelen 'Ya İstiklal Ya Ölüm' dizisinin Atatürk'ü överek bir tehlike yarattığını ima eden Yeni Akit gazetesi yazarı Yavuz Bahadıroğlu, dizi üzerinden hükümeti tehdit etti.

TRT'de yayınlanan dizide İtilaf Devletlerinin İstanbul’u işgal edip Meclis-i Mebûsan’ı dağıtmasından başlayarak, tam bağımsız meclisin kurulduğu güne kadar tarihimiz bir kez daha hatırlatılıyor. 

Bunun üzerine de Bahadıroğlu, dizi ile ilgili daha sonra sildiği skandal bir tweet attı.

KEMALİSTLERİN RÖVANŞIDIR

Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin, son dönemde Osmanlı’yı sevdiren dizilere karşı olduğunun altını çizen Bahadıroğlu, “TRT1’de yayınlanan ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ dizisi, son yıllarda yapılan Diriliş, Kurtuluş, Abdülhamid gibi Osmanlı’yı sevdiren dizilere karşı Kemalistlerin rövanşıdır” ifadelerini kullandı. 

 

HÜKÜMETİ TEHDİT ETTİ

Bahadıroğlu Atatürk düşmanlığını ortaya koydu ve dizinin iktidara dayatıldığını iddia ederek bunun üzerinden de hükumeti tehdit etti. “Ya İstiklal Ya Ölüm, Atatürk’ü övme dizisidir. TRT’ye bu dizilerin kimler tarafından dayatıldığını bilmiyorum. Ancak iktidara hesabı sorulur” dedi. 

 

yavuz-001.jpg

 

 

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI'NDAN ÇOK SERT TEPKİ

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş, Yavuz Bahadıroğlu’nun hiçbir zaman Türk tarihini görmediğini ve romanlarında genç zihinlere gizli nifak tohumları ekmeyi vazife bildiğini söyledi.

Bahadıroğlu’nu memnun edebilmek için Türk tarihinin önemli bir bölümün yok sayılmayacağını kaydeden Ateş, Türk çocuklarının Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Türk tarihinin büyük simalarını asli kaynağından öğrenmeye devam edeceğini belirtti.

İŞTE SİNAN ATEŞ'İN AÇIKLAMASI


“FETÖ'nün alternatif tarih tezlerinin savunucusu olan Yavuz Bahadıroğlu, hiçbir zaman Türk tarihini bütün olarak görmemiş ve  romanlarında genç zihinlere gizli nifak tohumları ekmeyi vazife bilmiş bir yazar müsveddesidir.

Bir ticani kalıntısı olan Bahadıroğlu'nu memnun edebilmek için Türk tarihinin önemli bir bölümünü yok sayacak değiliz. Türk çocukları Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Türk tarihinin büyük simalarını asli kaynaklardan öğrenmeye devam edecektir.

 

sinan-002.jpg

 

TEPKİ YAĞDI

Bahadıroğlu'nun bu skandal tweeti üzerine birçok kişi ayaklandı ve Yavuz Bahadıroğlu'nu topa tuttu.

 

İŞTE O TEPKİLERİN BAZILARI:

sinanogan.jpg

 

 

omerturan-002.jpg

 

yigittoprak.jpg

 

tekineraslan.jpg

 

bernad.jpg

 

GERİ ADIM ATTI

Toplumun birçok kesiminde hassasiyet yaratan bu sözleri çok tepki alınca, tweet'i ışık hızıyla sildi.

 

geri.jpg

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.