Atatürk hakkında şok ifadeler

Atatürk hakkında şok ifadeler

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk hakkında skandal ifadeler kullanıldı. İşte ayrıntılar;

Sosyal medya platformu Twitter’dan Abdulmuttalip Coşkun adında bir hesap Atatürk ve 10 Kasım hakkında skandal ötesi paylaşımlarda bulundu ve tepkiler üzerine hesabını kilitledi ve tweetlerinin profilinin görüntülenmesini engelledi.

Profilinde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Beylikdüzü Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak kendini tanıtan Abdulmuttalip Coşkun isimli kullanıcı yaptığı paylaşımda, “Zulüm 1938’de son buldu. 09.05’de herkesi helaya davet ediyorum. Görsünler nasıl siren çalınır” ifadelerini kullandı.

Coşkun isimli kullanıcının 3 Aralık 2015 yılında da Atatürk’e hakaret eden bir tweet attığı öğrenildi. Coşkun’un “Bu ölümsüz lider Atatürk hakkında vedat ile arasında cinsel münasebet varmış öyle diyorlar doğru mu acaba” ifadelerini de paylaştığı ortaya çıktı.

10 Kasım ve Atatürk hakkında skandal ifadeleri kullanan şahsa sosyal medyadan büyük tepki geldi. Coşkun isimli twitter kullanıcısı bu tepkiler üzerine önce profilinde ki ‘TÜGVA üyesi’ olduğu bilgisini sildi ardından ise hesabını da kilitleyerek hesabının görülmesini engelledi.

İşte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve 10 Kasım’a hakaret eden şahsın  attığı o tweetler;

cos1.jpgcos2.jpgcos3.jpgcos4.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.