Atatürk ve Mevlana’ya dil uzatan şovmen tutuklandı

Atatürk ve Mevlana’ya dil uzatan şovmen tutuklandı

Sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda Mustafa Kemal Atatürk, Mevlana, Şems-i Tebrizi ayrıca Konya ve Konyalılara hakaret eden şovmen Emre Günsal tutuklanarak cezaevine gönderildi

Sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda Mustafa Kemal Atatürk, Mevlana, Şems-i  Tebrizi ayrıca  Konya ve Konyalılara hakaret eden şovmen Emre Günsal tutuklandı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Mustafa Kemal Atatürk, Mevlana Celaleddin-i Rumi, Şems-i  Tebrizi, Konya ve Konyalılar hakkında sosyal medya hesabı üzerinden, gayrıahlaki ve aşağılayıcı ithamların bulunduğu video paylaşan Emre G. Kadıköy'de gözaltına alındı.

 

ÖNCE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ, SONRA TUTUKLANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi hakimliğince tutuklandı.

Siyasetcafe.com’un dün verdiği haberde; gösteri boyunca Atatürk'ü ve Mevlana'yı aşağılayan stand-up'çı Günsal’ın tespitleri sosyal medyada da büyük tepki çekmişti.

 

Atatürk ve Mevlana için çirkin ithamlarda bulunan Emre Günsal, Mevlana'nın hemcinsleriyle ilişki yaşadığını belirtirken Atatürk'ün de alkolik olduğunu söyleyerek infial yaratmıştı.

 

1korona-014.jpg

1youtube-067.jpg

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.