Atatürk'ü anlayanlar dua ediyor

Atatürk'ü anlayanlar dua ediyor

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk özlemi her geçen gün daha da artıyor. Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde çekilen bir fotoğraf ise sosyal medyaya düştü ve beğeni rekorları kırdı. İşte ayrıntıları;

Bir tarafta Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk heykellerini, büstlerini  kıran meczuplar diğer tarafta ise Atatürk’e dua eden güzel insanlar..  Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde çekilen bu fotoğrafı sosyal medyada görenler, ‘Atatürk’ü anlayanlar dua ediyor’ demekten kendini almadı.

Muğla’da Atatürk büstü önünde ellerini açarak Atatürk’e dua eden genç bir adam, Türkiye’nin gündemine oturdu görenleri ise duygulandırdı.

Atatürk büstü önünde ellerini açarak dua eden gencin fotoğrafını ise CHP İlçe eski Başkanı Emrah Doğu çekti ve sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Bu harika kareyi sosyal medya hesabından paylaşan CHP İlçe eski Başkanı Emrah Doğu, "Bugün Fethiye’de bir vatandaşımız Atatürk'e dua ediyor!.. Başka bir yerde göremezsiniz bir zat ben çektim tesadüfen..." notunu düştü.

Türkiye’de son zamanlarda Mustafa Kemal Atatürk heykellerine ve büstlerine saldıranları, televizyon ekranlarında ‘sohbet’ adı altında Atatürk’e hakaretler yağdıranları çok sık görmeye başlamıştık. Bu fotoğraf ise herkesi duygulandırdı ve ‘Atatürk’ü gerçekten anlayanların’ onu şükranla yad ettiğini gözler önüne serdi.

İşte o paylaşım;

emra.png

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.