'Atatürk'ü seviyor musun' sorusuna sert cevap!

'Atatürk'ü seviyor musun' sorusuna sert cevap!

Sunucu Erkan Tan, canlı yayın programında kendisine sorulan "Atatürk'ü seviyor musun?" sorusuna verdiği yanıtla sosyal medya da paylaşım rekoru kırdı.

Sunucu Erkan Tan'ın bir izleyicinin Atatürk hakkında sorduğu soruya cevap vermesi sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor.

Geçtiğimiz günlerde ekranlara gelen görüntülerde bir izleyici, 'Atatürk'ü seviyor musun' diye Erkan Tan'a sordu. Soruyu paylaşan Tan, verdiği cevapla da gündem oluşturdu.

'ATATÜRK'E TAPALIM MI?'

Atatürk üzerinden gelen sorunun ayrılıkları kaşımak için sorulmaması gerektiğini vurgulayan Tan, 'Tapalım mı yani? Atatürk kim? put mu, ilah mı, Allah mı, peygamber mi?' ifadeleriyle cevap verdi.

Öte yandan ünlü sunucu, Atatürk'ün kutsallaştırılmaması gerektiğini ve bir siyaset adamı olduğunun bilinmesi gerektiğini ifade etti. Bir siyaset adamı olarak doğru ve yanlışlarının olduğunu kaydetti.

DOĞRULARINI SEVİYORUM, YANLIŞLARINI SEVMİYORUM

'Atatürk'ü seviyor musun' soruna detaylı bir cevap veren Erkan Tan, Atatürk'ün doğrularını sevip beğendiğini fakat yanlışlarını sevmediğini ve beğenmediğini kaydetti.

İşte Erkan Tan'ın ilgili soruya verdiği cevap;

'Bak kardeşim ben 'evet'çiyim. Atatürk'ün doğruları da var yanlışları da var. Bir ilah değil, bir put değil, peygamber değil, nebi değil anladın mı? Bilmem anlatabildim mi? Ver mehteri. Atatürk öleli kaç yıl olmuş kardeşim? Doğrularını beğeniyorum, yanlışlarını sevmiyorum, beğenmiyorum, desteklemiyorum. İşte hal bu. Tapalım mı yani? Atatürk'ün heykelinin önüne dikilip namaz mı kılalım? Atatürk kim? put mu, ilah mı, Allah mı (haşa), peygamber mi?'

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.