Atatürk''ün resmini tuvalet kağıdına basmak isteyen Rizeli işadamını komaya soktular!

Atatürk''ün resmini tuvalet kağıdına basmak isteyen Rizeli işadamını komaya soktular!

Almanya üzerinden Atatürk'lü tuvalet kağıdı üretmeye çalışan Hakan Tüzel dün gece saatlerinde evi basıldı dayak atıldı.

Almanya üzerinden Atatürk'lü tuvalet kağıdı üretmeye çalışan Hakan Tüzel dün gece saatlerinde ortalama otuz kişilik bir grup tarafından evi basıldı sopalarla öldüresiye dövülen Tüzel acil servise kaldırıldı.

Alındığı bilgiye göre, Evi basılan Tüzel dışarı kaçmaya çalıştı ancak kızgın kalabalıktan kaçamayan işadamı evinin önünde öldüresiye dayak yedi.

HADDİNİ AŞAN RİZELİ

Bir haber sitesinde yer alan iddialara göre, Rize'li iş adamı Hakan Tüzel geçtiğimiz yıl tuvalet kağıdına Atatürk ve diğer ülke liderlerinin fotoğrafını basmak istemişti. Türk patent Enstitüsü’nce geri geri çevrilmişti. Ancak; ürünlerine Atatürk'ün portresini koymakta ısrar eden Hakan Tüzel’in Almanya’dan yaptığı bir marka tescili başvurusundan onay aldığı ifade edildi. Buna göre Tüzel, Almanya'da ürettiği tuvalet kağıtlarını Türkiye'ye pazarlayıp emeline ulaşmış olacaktı.

Gelen yoğun baskılar üzerine ve Tüzel Kağıt fabrikasına yapılan eylemler sonuç vermiş ve İş adamı Hakan Tüzel Marka başvurusunun iptal edildiğini twitter ve facebook hesaplarından duyurmuştu. Kendi fotoğrafını ve geçmiş paylaşımlarını duvarından kaldıran Tüzel, Türk halkından özür de dilemedi.

siyasetcafe.com

Kaynak:Halkarena

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
99 Yorum