Atatürk'ün vefatının 84. yılında Devlet erkanı Anıtkabir'de!

Atatürk'ün vefatının 84. yılında Devlet erkanı Anıtkabir'de!

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı Aslanlı Yol'dan yürüyerek Anıtkabir'deki Atatürk mozolesine çelenk bıraktı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yılı dolayısıyla Anıtkabir'deki anma töreni başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı Aslanlı Yol'dan Anıtkabir'e yürüdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'deki Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Erdoğan'ın Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti ve Anıtkabir Özel Defteri'ni imza attı.

 

asasa-004.JPG

 

ERDOĞAN: SALDIRILAR KARŞISINDA DURMAYACAK, MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

 

Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En büyük eserim dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti'ni Türkiye Yüzyılı ile ileriye hazırlıyoruz. Saldırılar karşısında durmayacak, mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.

 

9'U 5 GEÇE HAYAT DURDU

 

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84'ncü yılında saygıyla anıldı. Ülke genelinde saat 09.05'te vatandaşlar saygı duruşunda bulundu. Şehirlerin en işlek noktalarında, hayat Ata'ya duyulan saygının işareti olarak bir dakikalığına durdu.

 

sddsdds.JPG

 

Sürücüler araçlarından inerek saygı duruşuna katıldı. Bazı sürücüler de araçlarının kornalarına basarak sirenlere eşlik etti. Saygı duruşu sırasında duygulanan vatandaşlar oldu.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.