Ata'ya hakaret eden şeref yoksununun son hali!

Ata'ya hakaret eden şeref yoksununun son hali!

Kocaeli'de Atatürk büstünü tahrip eden ve hakaretlerde bulunarak çektiği videoyu sosyal medyadan paylaşan Yusuf Saba gözaltına alındı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün büstüne saldırıp, hakaret ederken çektirdiği videoyu paylaşan bir kişi sosyal medyada tepkilere neden oldu. Yayılan video ile tepkileri ihbar kabul eden polis, inceleme başlattı.

Atatürk büstüne saldırıp, video çektirerek, paylaşan kişinin Yusuf Saba olduğu belirlendi. Kocaeli Dilovası’nda yaşadığı tespit edilen Saba, dün düzenlenen polis operasyonuyla ilçede gözaltına alındı. Polisler, Saba’yı Atatürk büstü önüne götürüp, tek ayak üzerinde bekleterek, asker selamı verdirtti.

ataya-hakaret-eden-seref-yoksununun-son-hali-siyasetcafe.jpg

Konuya ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Gül 'Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret videosu failine Cumhuriyet savcımız tarafından soruşturma açılmıştır. Yargımız, bu tarz olayların üzerine süratle gitmeye devam edecektir' dedi.

Soylu ise 'Sosyal medyada infiale yol açan Atatürk’e hakaret edilen videoyu çeken kişi gözaltına alınmıştır.' ifadesini kullandı.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.