Atilla Taş Kaftancıoğlu'nu rezil etti: "Korkaksınız, nefret ediyorum"

Atilla Taş Kaftancıoğlu'nu rezil etti: "Korkaksınız, nefret ediyorum"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seçim süresince destek veren Atilla Taş isyan etti. Önce İmamoğlu'nun gezisine davet edilmemesini eleştiren Taş, daha sonra CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na sert sözlerle yüklendi.

Atilla Taş Sosyal medyada açtığı sohbet odasına katılan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na çok sert sözlerle yüklendi.

Taş, "Sırf AK Parti’den üç tane oy kapabilmek için ki kapamayacaksınız, atmadığınız takla kalmadı. CHP kadar kendi tabanına nankör bir parti daha görmedim. Nefret ediyorum artık hepinizden" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Habertürk yazarı Nagehan Alçı ile aynı karede poz verdiği için sert tepki gösteren Atilla Taş, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na da sert sözlerle yüklendi. Twitter'da bir sohbet odasında konuşan Taş, "Ben sizin evrensel değerlerinizi kabul etmiyorum. Ben hiç bir zaman evrensel değer görmedim. CHP olarak bana sırt döndünüz. CHP olarak korkak partisiniz. Sırf AK Parti’den üç tane oy kapabilmek için ki kapamayacaksınız, atmadığınız takla kalmadı. CHP kadar kendi tabanına nankör bir parti daha görmedim. Nefret ediyorum artık hepinizden" dedi.

Cebindeki parayla CHP'li belediyenin kendisine salon vermediğini iddia eden Atilla Taş, "Paramızla salon alamazken Nagehan'ı otobüse alıp bir de başkanınıza poz verdirtiyorsunuz. Nefret ediyorum hepinizden artık. 3 sene kim kiraladı bilmiyorum." şeklinde konuştu.

 

İşte Atilla Taş'ın o sözleri...

 

MURAT ONGUN'A CEVAP VERDİ

 

Eleştirilere verdiği cevapta, "200-300 kişinin eleştirisini dikkate almıyoruz, twitter'a bakmıyoruz diyen" İBB Basın Sözcüsü Murat Ongun'a cevap veren Atilla Taş, "Bak ibb şımarığı murat ongun boy! Bu da konuyla ilgili tweetimin etkileşim sayısı! 200-300 kişi ha!" ifadelerini paylaştı.

Konu ile ilgili twitter paylaşımının etkileşimini de açıklayan Taş'ın 2 milyon kişiye ulaştığı görüldü.

 

tasosyal.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.