Atilla Taş’tan şok CHP itirafı!

Atilla Taş’tan şok CHP itirafı!

Ünlü şarkıcı Atilla Taş, Cumhuriyet Halk Partisiyle ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu ve özeleştiri yaptı. İşte Atilla Taş’ın o paylaşımı ve haberin ayrıntıları;

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kurultay krizi yaşanmaya devam ediyor. Ünlü sanatçı Atilla Taş, sosyal medya hesabından Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili flaş bir paylaşımda yaptı.

FETÖ soruşturması kapsamında bir dönem cezaevinde yatan Atilla Taş, suların durulmadığı CHP'deki imza kriziyle ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

CHP’de olağanüstü kurultay talebiyle toplanan imzalar dün Genel Merkez’e teslim edildi, ancak muhalifler cephesinin kurultaya gitmek için yeterli olduğunu söylediği imza sayısı genel merkez tarafından kabul görmedi.

CHP’de yaşanan imza krizi bu gelişmelerle devam ederken Taş, yaşanan krizdeki ironiye değinerek CHP’nin bir dönem Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği kişiye sert tavır takınmasını şu sözlerle eleştirdi:

tas-siyasetcafe.jpg

FETÖ'DEN TUTUKLANMIŞTI

Atilla Taş, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında bir süre cezaevinde kalmıştı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.