ATO'dan Belediye'ye Ziyaret...

ATO'dan Belediye'ye Ziyaret...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak An​kara için kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışacaklarını belirterek, “Hep beraber el birliğiyle şehrimize ne katacağımızın mücadelesini yapacağız” dedi.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mustafa Tuna’yı makamında ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileğinde bulundu. Baran, ATO olarak Ankaralı tüccar, esnaf ve sanayici için yaptıkları çalışmaları anlatarak, “Hepimiz Ankara için mücadele ediyoruz. Hükümetimizin 2053 ve 2071 vizyonu doğrultusunda hep birlikte çalışma yapalım. Ankara için yan yana olalım” diye konuştu.

Ankara Ticaret Odası heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna da, amaçlarının Ankara için çalışmak olduğunu ve bunu kurum ve kuruluşlarla birlikte yapabileceklerini söyledi. Tuna, “Hep beraber el birliğiyle şehrimize ne katacağımızın mücadelesini yapacağız. Ele ele vereceğiz. Herkes gücü nispetinde Ankara’ya katkı sağlayacak” dedi.

ATO Başkanı Baran’ın ATO’nun aylık olağan meclis toplantısına davet ettiği Tuna,  bu daveti seve seve kabul edeceğini, ATO meclis üyeleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyacağını söyledi.

siysasetcafe.com

 

Kaynak:ATO

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.