‘Atoderm Senin Şehrinde’ projesi Ordu‘da

‘Atoderm Senin Şehrinde’ projesi Ordu‘da

Türkiye’nin cilt haritasını çıkarmak ve cilt kuruluğuna karşı farkındalık yaratmak için hayata geçirilen ‘Atoderm Senin Şehrinde’ etkinliğinin beşinci durağı Ordu oldu! Projenin moderatörü olan Ceyda Düvenci, katılımcıları bilgilendirdi.

Ünlü kozmetik firması Bioderma, cilt kuruluğuna karşı çözüm sunan Atoderm ile Türkiye’nin cilt haritasını çıkarmak ve cilt kuruluğuna karşı farkındalık yaratmak için ‘Cilt Kuruluğuna Karşı İhtiyacın Nem, Çözüm Atoderm’ sloganıyla bir roadshow projesi başlattı. 7 il dolaşacak Atoderm Tır’ının İstanbul’da başladı ve beşinci durağı Ordu oldu!

Ordu’da Ordu Belediye Binası karşısındaki açık alanda gerçekleştirilen etkinliğin moderatörlüğünü ünlü oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci üstlendi. Atoderm Tırı’nın yer aldığı etkinlikte katılımcılar doktor ve eczacılar aracılığıyla cilt kuruluğu ve atopik dermatit rahatsızlığı hakkında bilgilendirildi. Atoderm Tır’ında cilt analiz odalarında danışmanlık yapan uzman dermatologlar, katılımcıların cilt analizlerini yaparak, rahatsız oldukları konular hakkında özel bilgiler vererek danışmanlık yaptılar.

 

Tüm gün süren etkinlikte ünlü oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci, cilt kuruluğu ve cilt kuruluğuna dair yaşanan sorunların giderilmesine yönelik yardımcı bilgiler sağlanması amacıyla Alerji ile Yaşam Derneği Kurucu Başkanı Özlem Ceylan ve Dermatolog Yusuf Kelleci ile cilt kuruluğu ve atopik dermatit rahatsızlığı hakkında söyleşi yaparak katılımcıları merak edilenler konusunda aydınlattı. 

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.