Avatar 2 koronavirüsden etkilenmeyecek

Avatar 2 koronavirüsden etkilenmeyecek

Koronavirüs salgını nedeniyle pek çok yeni filmin çekimleri durduğu için gösterim tarihleri ertelenirken, yönetmen James Cameron, merakla beklenen Avatar filminin 2.serisi olan filmin belirlenen tarihte gösterimde olacağını öngördüklerini açıkladı

Sinema salonları korona virüs salgını nedeniyle kapalı olduğundan stüdyolar ve seyirciler pek çok yeni film için beklemeye devam ederken, yönetmen James Cameron, Avatar 2’nin belirlenen tarihte gösterimde olabileceğini açıkladı.

Hem Avatar 2’yi hem de Avatar 3’ü çekecek olan 65 yaşındaki ünlü yönetmen, ikinci filmin daha önce belirlendiği gibi 17 Aralık 2021’de gösterime gireceğini belirtti. Variety dergisine konuşan Cameron, Covid-19 nedeniyle salonların kapatılmasının sinema sektörüne büyük bir engel oluşturduğunu kabul ederken, Avatar’ın devam filminin zamanında seyirciyle buluşacağını düşündüğünü vurguladı.

 

ÇALIŞMALAR KARANTİNA’DA DA DEVAM ETTİ

Yönetmen, herkesin karantinaya girmesinden hemen önce, filmi Yeni Zelanda'da çekmeye hazırlandığını, çekimlere olabildiğince çabuk geri dönmeye çalışacaklarını belirtti. Cameron, yeni Zelanda’nın virüsü kontrol etmede çok etkili olmasının çalışmaya dönmelerini de hızlandıracağını söyledi.

 

Karantina döneminde sahada çekimler durdurulurken görsel efekt sanatçıları evlerinde dijital çalışmaları sürdürdü. 2009 yapımı Avatar, gösterime girdiği dönemde dünya çapında 2 milyar 790 milyon dolarlık hasılatla tüm zamanların en yüksek gişe rakamını elde etmişti. Avatar’ın rekorunu geçen yıl ‘Avengers: Endgame’ filmi 2 milyar 797 milyon dolarlık hasılatla kırmıştı.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.