AVM’de Ümit Besen konseri

AVM’de Ümit Besen konseri

Sevilen şarkılarıyla bir döneme imzasını atmış olan şarkıcı Ümit Besen, bu kez Kanyon’da müzik severlerin karşısına çıktı

Kanyon Alışveriş Merkezi, ‘Kasım'da Aşk Kanyon'da temasıyla, dillere pelesenk olan şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip, romantik müziğin usta ismi Ümit Besen’i ağırladı.

 

36 yıllık kariyerine birbirinden önemli albümler sığdıran arabesk-fantezi müziğin usta yorumcusu Ümit Besen, unutulmaz şarkılarıyla tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

 

9.500 kişinin izlediği konserde ‘Nikah Masası’, ‘Okul Yolunda’, ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi?’ ve daha birçok klasikleşen şarkısını seslendiren Ümit Besen’e dinleyiciler büyük bir coşkuyla eşlik etti.

 

Usta müzisyene, “Başka” albümünde birlikte düet yaptığı sürpriz isimler de eşlik etti. Alternatif rock müziğin başarılıgruplarından Pinhani ile birlikte seslendirdiği “Hele Bi Gel ve Tanrı İstemezse” şarkısı dinleyiciler tarafından büyük beğeni toplarken, rock müziğin sevilen grubu Yüksek Sadakat ile “Aşk Durdukça ve Haydi Gel İçelim ” şarkısını söyleyerek hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı.


Siyasetcafe.com

1510437757_mit_besen_img_6858.jpg

 

1510437790_mit_besen_mark0828.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.