Avrupa Yakası'nın çekildiği Sütçüoğlu Apartmanı'nın aylık kirası dudak uçuklattı!

Avrupa Yakası'nın çekildiği Sütçüoğlu Apartmanı'nın aylık kirası dudak uçuklattı!

Bir dönem ekranlarda en çok izlenen dizilerden birisi olan Avrupa Yakası’nın çekildiği Sütçüoğlu Apartmanı’nın giriş katı için istenen kira ücreti dudak uçuklattı.

Bir döneme damgasını vuran ekran dizilerinden Avrupa Yakası’nın çekildiği bina Sütçüoğlu Apartmanı bir kez daha gündem oldu. Komedi tarzında çekilen ve başrollerinde Ata Demirer ile Gülse Birsel’in oynadığı Avrupa Yakası dizisi uzunca bir süre zirveden inmemişti.

Avrupa Yakası dizisiyle beraber üne kavuşan yapılardan biri olan Sütçüoğlu Apartmanı’nın giriş katı için istenen kira fiyatı duyanları hayrete düşürdü.

Gülse Birsel, Ata Demirer, Gazanfer Özcan ve Engin Günaydın gibi usta isimlerin yer aldığı dizinin çekildiği mekan olan apartman büyük dikkat çekmişti.

Kiralığa çıkarılan ve dizinin sıkı takipçileri tarafından çok iyi bilinen bu binadaki dairenin kirasının ne kadar olduğu daha önceden de merak ediliyordu.

Ünlü yapımda Burhan Altıntop karakterinin yaşadığı 210 metrekarelik daire için aylık 25 bin lira kira istendiği ortaya çıktı. Bununla beraber dairenin 1 yıllık kirası ise toplamda 300 bin TL oldu.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.