Avrupa'ya tepki gösterdi! HDP'ye izin var bize yok

Avrupa'ya tepki gösterdi! HDP'ye izin var bize yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da kendisini dinlemeye gelen kalabalığa seslendi. "Avrupa'da HDP'ye miting izni verenler bize vermiyor" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erzurum'da büyük bir kalabalığa hitap ediyor.Konuşmasında çarpıcı açıklamalara yer veren Erdoğan "Avrupa'da HDP'ye miting izni verenler bize vermiyor" dedi. İşte Cumhurbaşkanı'nın konuşmasında öne çıkan detaylar;


"Avrupa'da HDP'ye miting izni verenler bize vermiyor. 24 Haziran'da altıda altı yapmaya hazır mıyız? Gece, gündüz durmak yok.Bir ara bölücü teröristler Erzurum'a musallat olmaya çalıştılar ama tutunamadılar. 
Afrin'de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 475. Teröristlerin inlerine girdik, onlar kaçıyor.
Diğer adaylar gibi gelip de huzurunuz da palavra mı atayım? Atmam... Zaten yapılacak şeyleri yaptık, yapıyoruz.
3600 ek gösterge imkanının polislerimize, hemşirelerimize, öğretmenlerimize tüm görevlilerimize sağladık. Güvenlik korucularının ücretlerinde 135 liralık bir iyileştirme daha yapıyoruz."


ERZURUM ONU SEVİNÇLE KARŞILADI

--11567396.jpeg
Erzurum'a iniş yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın coşku ile karşılandığı Anadolu Ajansı'ndan alınan bilgiler arasında.
Ellerinde Türk bayrakları taşıyan,Havalimanı Kavşağı'nda bekleyen  atlı ciritçiler ile onlarca kalabalık Erdoğan'ı heyecanla bekliyorlardı. Erdoğan'ın kavşaktan geçtiği esnada otobüsünden inip bir süre vatandaşlarla sohbet ettiği edinilen bilgiler arasında. Yöresel kostümleriyle onu karşılayan topluluğun gösterisini de büyük keyifle izlediği gözlerden kaçmadı.
Vatandaşlar Erdoğan ile fotoğraf çekilmek için birbirine girdi. 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.