Avukatlardan şok iddia: Zarrab ABD'de Uyuşturucu ve kadınları rüşvet olarak dağıttı

Avukatlardan şok iddia: Zarrab ABD'de Uyuşturucu ve kadınları rüşvet olarak dağıttı

Amerika Birleşik Devleti’nde devam eden Zarrab Davası Türkiye gündemini yakından ilgilendirmeye devam ediyor.

Halkbank eski genel müdür yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın avukatlarının, ZarraB'ı ABD'de tutukluyken dahi rüşvet dağıtmakla suçladığı iddia edildi.

İran’lı işadamı Reza Zarrab ve Halkbank eski genel müdür yardımcısı Atilla’nın davasında ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Zarrab’ınsuçunu kabul etmesi ve ABD adına tanıklık yapacağının ortaya çıkmasının ardından, Atilla'nın avukatlarından önemli bir iddia geldi.

Davayı izleyen Law360 muhabiri Pete Brush'ın aktardığına göre, Atilla'nın avukatları Zarrab'ı otobüsün altına atarken, Atilla'yı yalnızca bir memur olarak göstermeyi yeğliyor.

"Zarrab büyük bir rüşvetçi, tefecilik yapan, müsrif bir adamdır... Atilla değil de neden Zarrab tanık sandalyesinde?  Esas sorumlu Halkbank ayağında Süleyman Aslan'dır. ‘Zarrab'ı bakanlarla tanıştıran Aslandır’ diyen avukatlar, ‘Rıza Sarraf'ı tanıyın, bu adam altın tüccarı, rüşvetçi, üç kağıtçı bir adamdır. Milyarder, yoz yaşamı olan ve ambargoyu delen Zarrab'tır. Atilla, bir devlet memuru, sadece kendisine verilen emirleri uyguladı" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.