Ayakkabı kutularını kontrol edeceğiz

Ayakkabı kutularını kontrol edeceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 30 Mart seçimleri için Kemal Paşa'da düzenlenen mitingde Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi. Bahçeli, Erdoğan'a 'Ya savcıya git ya da iktidardan çekil” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İzmir'deki  ikinci gününde Kemalpaşa’daki miting meydanından Başbakan Erdoğan’a seslendi. 

 

Bahçeli, “Siz miting yapmayınız, kendinizi zorlamayınız, 'Ben yolsuzluk yaptım' tartışmasına girmeyiniz, yolsuzluk yapmadığınızı iddia ediniz ama bunu yaparken bir doğru hareket yap. Herkese yalan dolanla cevap yetiştireceğine, 'Ben miting yapmıyorum, seçimlere kadar yargıyı harekete geçiriyorum, HSYK’nın oluşumunda bir takım AKP'lileştirme gayretine girmiyorum, dürüst, ahlaklı savcı ve hakimleri görevlendiriyorum. 30 Mart’a kadar da bir sonuç ortaya çıkarsın' demiş olsa, 'Bu Başbakan'a eziyet, zulüm, hakaret oldu, yalanlarla onun hizmetleri köreltilmek istendi, yazık oldu bu adama' diye kendisi miting yapmadan miting yapmışcasına halk sandığa koşar. 30 Mart’ta bu millet sana bir uyarıda bulunacak. 'Ya savcıya git ya iktidardan çekil', halkın sloganı bu olacak. 'Savcıya gidip Bilal oğlanla beraber ifade vermediğin sürece sana oy yok' diyecek" dedi.

Bahçeli, refah seviyesi yükselemeyen Türkiye’nin sosyal dokusunun parçalanmaya başladığını, milli ve üniter yapının sarsıldığını, toprak bütünlüğünün tehdit altına girdiğini ifade etti.
MHP olarak hesap soracaklarını söyleyen Bahçeli, “Nerede bir ayakkabı kutusu var devlet olarak onu kontrol edeceğiz” dedi.

‘7 kasanın bir evde ne işi olur?’

Yolsuzluk iddiaları sırasında ortaya çıkan kasalarla ilgili de Bahçeli, "Bazı kasalar evlere niye gider?  Hadi önemli eşyaları muhafaza için bir tane kasa olur da 7 kasanın bir evde ne işi olur?" diye konuştu. 

Bahçeli, AK Parti’nin “Beraber yürüdük biz bu yollarda” şarkısını da eleştirdi. Şarkının artık karanlık bir şarkı olduğunu belirten Bahçeli, o yolun artık tıkandığını ve tek yöne gittiğini, o yönün de yolu Yüce Divan’a götürdüğünü savundu.

Binali Yıldırım'a eleştiri

Bahçeli AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım’ı da eleştirdi.  Bahçeli, “Binali senin ne işin varsa İzmir’de? İzmirli demeyecek mi sana 'Bu havuza salmaları bindiren Binali diyorlar, acaba doğru mudur” Bunu sordukları zaman ne cevap vereceksin?” dedi.

Devlet Bahçeli 30 Mart yerel seçimleri için iki günlük İzmir turunda  17 ilçeyi ziyaret edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.