Aydemir Akbaş’tan Yılmaz Erdoğan’a: “Dava arkadaşlarını yarı yolda bırakıyorsun”

Aydemir Akbaş’tan Yılmaz Erdoğan’a: “Dava arkadaşlarını yarı yolda bırakıyorsun”

Aydemir Akbaş, meslektaşları Yılmaz Erdoğan ve Şener Şen’e sert sözlerle yüklendi.

Yılmaz Erdoğan’ın ‘Organize İşler: Sazan Sarmalı’ filmini vizyondayken Netflix’e satmasını eleştiren Aydemir Akbaş, ünlü oyuncuyu arkadaşlarını satmakla suçladı. Aydemir Akbaş ayrıca, Şener Şen'i ‘daha önce oynadığı şeyi oynuyor’ diyerek eleştirdi.

ŞAHAN GÖKBAKAR VE CEM YILMAZ’I YARI YOLDA BIRAKTI

Günaydın Gazetesi’nden İlker Gezici’ye konuşan Aydemir Akbaş, Yılmaz Erdoğan’ı Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz’ı yarı yolda bırakmakla suçladı. Akbaş, Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz’ın, Yılmaz Erdoğan gibi filmini dijital ortamlarda yayınlaması halinde Türk sinemasının batacağını söyledi.

Kendisine de büyük para tekliflerinin olduğunu söyleyen Aydemir Akbaş, kendi grubunu bırakmadığını, ‘dava arkadaşlarımı satmadım’ sözleriyle belirtti.

‘ŞENER ŞEN HEP AYNI ROLLERDE OYNUYOR’

Şener Şen hakkında da konuşan Aydemir Akbaş, kendisine daha önce ‘Güvercinler’ adlı romandan uyarladığı senaryoyu gönderdiğini ancak Şener Şen’in beğenmediğini söyledi. Ayrıca Şener Şen’i ‘Daha önce oynadığı şeyi oynuyor’ diye eleştiren Akbaş, ‘değişik bir oyunla sahneye çıksın isterdim’ diyerek usta oyuncunun benzer rollerde yer aldığını söyledi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.