Aydın Doğan kaçtı mı?
'Karargah rahatsız manşeti sonrası AK Partililerin tepkisinin odağındaki isim olan Aydın Doğan'ın MİT tarafından adım adım takip edildiği ortaya çıktı. Londra'da fotoğrafları çekilen Aydın Doğan bugün yandaş medya tarafından 'yurtdışında görüntülendi' de
Tartışmalar tüm hızıyla sürerken Aydın Doğan Londra’da alacağı iş merkezini dolaşırken görüntülendi.
Aydın Doğan hakkında dün “akaryakıt kaçakçılığı davası” kapsamında zorla getirme kararı çıkarılmıştı. Hakkındaki davaya katılmadığı için duruşmaya zorla getirme kararı çıkarılan Aydın Doğan’ın Londra’da olduğu bilgisi, MİT tarafından beslendiği bilinen Takvim Gazetesi’nde fotoğraflarıyla yer aldı.
Yurtdışına mı kaçtı sorusunun sorulduğu yandaş basına göre, Aydın Doğan’ın Londra’da bir iş merkezi alacağı ve bunun için Londra’da olduğu da iddia edildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.