Aydın'da ilginç olay! Gelin erkek çıktı, ortalık karıştı

Aydın'da ilginç olay! Gelin erkek çıktı, ortalık karıştı

Aydın’ın Karacasu ilçesinde şaşkına çeviren bir olay yaşandı. C.B. ile İ. ilçede yapılan düğünle evlendi. Ancak C.B.'nin evlendiği İ.'nin erkek olduğu iddiası ortalığı karıştırdı.

İlginç olay, Aydın Karacasu’da yaşandı. Edinilen bilgiye göre, anlaşmazlıklar nedeniyle eşiyle ayrılık aşamasında olan C.B., salon tutarak yeni eşiyle düğün yaptı.

İddialara göre, damat eski eşiyle tamamen boşanmadığı için nikah merasimi yapılmadı. Düğünden bir süre sonra tartışmaya yaşayan aileler karakola giderek birbirinden şikayetçi oldu.

 

KİMLİKTE ERKEK İSMİ ÇIKTI


Damadın ailesi  kadın ismi ile tanıdıkları gelinin resmiyetteki ismi erkek çıkınca şaşkına döndü.

Ortaya çıkan gerçeğin ardından erkek olduğu halde gelinlik giyip C.B. ile evlendiği ileri sürülen İ. takma adlı M.K.’nin ilçeden ayrılıp izini kaybettirdiği öğrenildi.

C.B. ile İ. takma adıyla tanınan çiftin sosyal medyada paylaşılan düğün fotoğrafı ve videolar en çok ilgi çeken paylaşımlar arasında yer aldı.

 

‘SEVİYORUM KİME NE’ ŞARKISI İLE OYNADILAR


İkilinin paylaşımında, Karacasu Belediyesi Düğün Salonu’nda yaptıkları düğünde, İzmirli olarak tanınan ve gelinlik giyen İ. takma adlı M.K. ile damat C.B.’nin yaptıkları düğünde İbrahim Tatlıses’in ‘Seviyorum kime ne. O yar benim kime ne’ türküsü ile davetlilerin önünde oynadıkları görüldü.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.