“Aydınlanma Ödülü” Hıfzı Topuz'a

“Aydınlanma Ödülü” Hıfzı Topuz'a

Bakırköy Belediyesi ve Bahçeşehir Üniversitesi'nin destekleriyle Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Beşiktaş Şubesi'nin "Aydınlanma Ödülü" gazeteci yazar Hıfzı Topuz'a verildi.

Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Yerleşkesi Fazıl Say Konferans Salonu'nda düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan ADD Beşiktaş Şubesi Başkanı İlhan Gülek"Kubilay'ın şehit edildiği günün 87. yılında da aydınlanma ateşi sönmedi. Bu gün aynı heyecanla buradayız. Cumhuriyetimiz için bizden öncekiler gibi hiç düşünmeden canımızı vermeye hazırız. Bu uzun soluklu mücadeleyi kazanacağız" ifadelerini kullandı.

-“GAZETECİLİKTE EN BÜYÜK RÜTBE AĞABEYLİKTİR”-

Törene katılan Cumhuriyet Vakfı Başkanı Orhan Erinç, "Aydınlanma mücadelesinde en çok bedel ödeyen biziz. Yazarlarımız öldürüldü, hapsedildi. Hala hapiste olan arkadaşlarımız var. Bu mücadeleyi yılmadan, korkmadan, bedeller ödeme pahasına sürdüreceğiz. Gazetecilikte en büyük rütbe ağabeyliktir. Sayın Hıfzı Topuz hepimizin abisidir. Hepimizden de şanslıdır. Çünkü o Atatürk Türkiyesi'nde Atatürk'le beraber on beş yıl yaşadı, aynı havayı teneffüs etti. Ödülü verenleri bu çok doğru seçimlerinden dolayı kutluyorum" açıklamasında bulundu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.