Ayşe Arman Hürriyet'ten ayrıldı! Soluğu İmamoğlu'nun yanında aldı

Ayşe Arman Hürriyet'ten ayrıldı! Soluğu İmamoğlu'nun yanında aldı

Bir süre önce Hürriyet gazetesinden ayrılan ve artık kişisel web sitesinde röportajlarını yayımlayacağını duyuran Ayşe Arman, ilk röportajını İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaptı.

Hürriyet gazetesinden bir süre önce ayrılan ve artık kişisel web sitesinde röportajlarını yayımlayacağını duyuran Ayşe Arman, ilk röportajını İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile gerçekleştirdi.

Arman'a konuşan İmamoğlu, eşi İmamoğlu'nun dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Cüneyt Akeroğlu’na Madame Figaro dergisi için verdiği pozlarla ilgili ilk kez yorumda bulundu.

 

'BİLSEYDİM ENGELLERDİM'

 

İmamoğlu, söz konusu fotoğraflar için, "O fotoğraflar bana da sürpriz oldu" derken, "O fotoğrafların bu kadar güzel olacağını bilmiyordum. Bilsem engellerdim" diye belirtti.

 

ayse-arman-siyasetcafe.jpg

 

Ayşe Arman'ın İmamoğlu'yla yaptığı röportajın ilgili kısmı şu şekilde:

Pek çok insan, eşinizi, bir dergiye kapak olduğu için de eleştirdi. Bense bayıldım o fotoğraflara. Siz, bu kadar büyük bir hadise yaratacağını biliyor muydunuz? Eşiniz sinirlendi mi tepkilere?

-Hayır, hiç sinirlenmedi, konuyu açmadı bile. O fotoğraflar bana da sürpriz oldu. Çünkü ben öyle fotoğraflar çekildiğini bilmiyordum. Yani, 'Bir dergiye röportaj vereceğim. Fotoğraflar çekilecek' dedi. Ama o fotoğrafların bu kadar güzel olacağını bilmiyordum. Bilsem engellerdim.

 

ayse-arman-siyasetcafe1.jpg

 

'FOTOĞRAFLARI ÇOK BEĞENDİM'

 

Nasıl yani? Bu şaka mı?

-(Gülüyor) Yok, biraz ciddi tarafı var. Çok güzeldi çünkü fotoğraflar! Dediğim gibi eşim hiç konuyu açmadı, 'Şu oldu, bu oldu' diye konuşmadı, ben de bahsetmedim. Üzerinde bile durmadım. Ama fotoğrafları çok beğendim."

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.