Ayşen Gruda'ya son veda Eski eşi sitem etti

Ayşen Gruda'ya son veda Eski eşi sitem etti

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen Gruda son yolculuğuna uğurlanırken, Gruda'nın eski eşi Yılmaz Gruda, cenazeye gelmeyen ünlü isimlere sitem etti.

Bizim Aile'nin Feride'si, Çöpçüler Kralı'nın Hacer'i, Gülen Gözler'in Fikret'ine hayat veren 'Domates Güzeli' lakabıyla bilinen Yeşilçam'ın efsane ismi Ayşen Gruda son yolculuğuna uğurlanıyor.

Ayşen Gruda, Zincirlikuyu Camii'de kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

binali-yildirim-siyaset-cafe.jpeg

Cenazeye katılan Ayşen Gruda'nın eski eşi Yılmaz Gruda da katıldı.

Yılmaz Gruda, eski eşinin cenaze törenine katılmayan ünlü isimlere sitem ederek şunları söyledi:

'Büyük bir değeri kaybettik. Büyük oyuncularla oynadı, o büyük oyuncuların hiçbiri burada yok. Burada olmaları lazımdı, gerekliydi ama yoklar. Ben kendi adıma ve onlar adına doğrusu utanıyorum. Kalkıp gelmeliydiniz, onu gazetelerde uğurlamak yerine; onun tabutun başına gelip, “Güle güle kızım, güle güle Ayşen” demelilerdi. Ben onlara çok çok kırgınım… Bunu bütün sanatçılar yapmalı. Sahnede oynayan birisi sanatçılar tarafından uğurlanmalı. Ayşen büyük bir yetenekti, o yetenekle zirveye çıktı. Onu halk uğurluyor, çünkü onların sanatçısıydı.

Gözümün önünde binlerce resim var. Büyük bir yetenekti. Türk halkı onu bağrına bastı ve zirveye oturttu. Şimdi o zirveden yolcu. toprağı bol olsun, ışık içinde yatsın. Yeneceğine inandık, zorlandı. Her şey bir yere kadardı. Tanrının istediği oluyor. En güzel şekilde yanına aldı. Soyadımı taşımasından memnundum. O adla yürüdü çünkü... Çok ilkler yaptık onunla. Kabul etmek lazım ki çok sevdiğim kızımın da annesi. Güzel Yiğit'İn anneannesiydi. Madem ki benim soyadımla ad yaptı. Onunla da yürüyebilir. Halk onu öyle uğurladı...'

aysen-gruda-siyasetcafe-001.jpg

BİNALİ YILDIRIM DA KATILDI

Usta sanatçı Ayşen Gruda'nın cenaze namazına Meclis Başkanı Binali Yıldırım da katıldı.

binali-yildirim-siyasetcafe.jpeg

binali-yildirim-siyaset-c-afe.jpeg

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.