Azerbaycan gazilerinden Türkiye’ye mesaj

Azerbaycan gazilerinden Türkiye’ye mesaj

Kardeş ülke Azerbaycan'ın gazileri, Ermenilerin uluslararası hukuka aykırı işgali ve saldırısı karşısında tam destek sunan Türkiye'nin operasyonlarını desteklediklerini ve omuz omuza savaşa hazır olduklarını bildiren bir mesaj yayınladı.

Azerbaycan Halk Harekatı, Karabağ Savaşı Gazilerinden ve Bozkurtlar'dan Afrin Zeytindali hareketi, Barış Pınar hareketi, Libya hareketi, Pence Kalkani hareketi, Bahar Kalkanı harekatı, PKK, PYD, YPQ terör örgütlerine karşı, vatanımızın, Türkiye'nin ve savunmasız Azerbaycan halkının hayatına yönelik operasyonlarına tam destek geldi. 

İŞTE O MESAJ:

Azerbaycan Halk Harekatı, Karabağ Savaşı Gazilerinin, Bozkurtların Beyan'ı

Büyük Türk Milletine!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı,Sayın Devlet Bahçeli'ye, Türk Silahlı Kuvvetleri, Askerler ve Komutanlara

Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerine, 

22.07.2020 tarihli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu toplantısının kararını tam olarak desteklediğimizi bildiriyoruz.

Biz, AXH, Karabağ savaşının gazileri olarak, Afrin Zeytindali hareketi, Barış Pınar hareketi, Libya hareketi, Pence Kalkani hareketi, Bahar Kalkanı harekatı, PKK, PYD, YPQ terör örgütlerine karşı, vatanımızın, Türkiye'nin ve savunmasız halkımızın hayatına yönelik operasyonları destekliyoruz ve omuz omuza savaşa hazırız.   Bu Kutsal Savaşta Türkiye'nin Devletine ve Ulusuna bu kutsal savaşda Yüce Tanrıdan başarılar diliyoruz!
Aynı zamanda, Büyük Türk Milleti ve Devleti, Ata Yurdumuz Can Azerbaycan'ın topraklarının% 20'sinin Ermeni ve Rus patronlarının işgali altında olduğunu bilmelidir.  Azerbaycan Türkleri tarihi bir sınavla karşı 
karşıya.  Ordumuz Türk Ordusu'nun tüm desteği ile güçlendirildi.

Milletimizin sabrı taşmış, ok yaydan çıkmıştır artık.  İşgalci ordu "yönetim ve komutanlar" Karabağ'da bir devlet kurar, kutlar ve yeminler eder. Ancak, parmakları tetikte olan Azerbaycan ordusu ve komutanları sessiz. Azerbaycan halkı ayakta duruyor ve tarihsel düzeni bekliyor!  Azerbaycan Türkleri ve bir bütün olarak Türk Dünyası Ermeni ve Rus patronları tarafından aşağılandı.  Bu yeterli! Düşmanlarımıza Dünya Bozkurtları Lideri, Merhum liderimiz  Alp Arslan Türkeş'in sözleriyle sesleniyoruz:

"Mevzu Vatansa, hepimiz ölürüz  

Mevzu makam'sa, hepiniz ölün!"

İki Devlet, Bir Millet.

Bir millet olarak adlandırılan bir kelimenin tanımı - adı ve sahibi - Türkdür, Türk Milleti'dir.
Azerbaycan Türkleri olarak kardeşimiz Türkiye'den önce bir teklif, sonra bir talepte bulunalım: 

1.Azerbaycan ve Türkiye bir Konfederasyon devleti kurmak için acil bir karar versin. Türkiye-Azerbaycan Konfederasyon devletini kurmak. 2. Kardeş Türkiye, Azerbaycan'da acilen bir askeri üst kurmalı!  Bu, Türk ve Turan'ın mübarek birliği, Türk ulusunun Turan'a ve bu bölgedeki Türk dünyasına giden Büyük Yolu tarafından isteniyor.  Tarih ve gelecek kuşaklar, Türk ulusunun düşmanları tarafından her tarafı çevreleyen bir coğrafyada bizden bunu talep ediyor.

İnsanlık tarihinde 3 kıtaya, 16 imparatorluğa ve 136 devlete sahip olan Büyük Türk Milleti'nin toprakları işgal altında kalamaz.  "Turan ordusu" embriyoları zaten filizlenmiş ve bölgede söz sahibi.
Karabağ ve bölgedeki Türk ve Azerbaycan ordularının önderliğinde Büyük Komutan, Anvar Paşa ve Nuri Paşa'nın Kahramanlık Destanını tamamlayalım.
      
Sayın Başkomutan!

Emir sizindir!  Emir Yüce Türk Milletinde! Azerbaycan Bozkurtları, Gazileri ve Ordusu emrinizle savaşa hazırdır! Yolumuz açık olsun, hedefimiz net olsun, Türkiye'm!  

Tanrı Türk'ü Korusun!

AHH, Karabağ Savaşı Gazileri, Bozkurtlar.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.