Azerbaycan, Gence’nin intikamını böyle aldı! İşte Ermenistan güçlerinin SİHA’larla vurulduğu anlar

Azerbaycan, Gence’nin intikamını böyle aldı! İşte Ermenistan güçlerinin SİHA’larla vurulduğu anlar

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Gence'deki sivilleri hedef alan Ermenistan güçlerinin SİHA’larla vurulduğu anları paylaştı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Azerbaycan ordusunun Gence'deki sivilleri hedef alan Ermenistan'a karşı saldırılarına ilişkin yeni görüntü yayınladı.

Görüntülerde, Azerbaycan ordusunun Ermenistan'a ait çok sayıda askeri teçhizatının imha edilme anı yer aldı.

Ermenistan'ın dün gece Azerbaycan'ın Gence kentine saldırması sonrasında, 13 sivil hayatını kaybetmişti. 40'tan fazla yaralının bulunduğu kentte, onlarca ev yıkıldı. Ekipler, enkaz altındaki sivillerin kurtarılması için çalışma başlattı.

 

ALİYEV "CEVABIMIZI SAVAŞ MEYDANINDA VERECEĞİZ" DEMİŞTİ

 

Hain saldırıdan sonra ulusa sesleniş konuşması gerçekleştiren Aliyev, "Ermenistan'a savaş sahasında cevap vereceğiz. İntikamımızı savaş meydanında alacağız. Bütün Azerbaycan halkı vatanseverlik gösteriyor. Ermenistan topraklarımızdan çıkarılacak. Kendi istekleriyle topraklarımızdan çıkmazlarsa biz onları köpek kovar gibi kovalarız. Daha büyük hacimde düşmanın askeri teçhizatı imha edildi. Savaş sahasında tam üstünlüğü elde ettik. Ermenistan bu kadar silahı nereden temin etti? Ermenistan'ı kim silahlandırıyor, bunu merak ediyoruz. Ermenistan'a kaçak yollardan silah ve teçhizat yollanıyor" demişti.

 

İşte o görüntüler;

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.