Azerbaycan Neslihan ile şenlendi

Azerbaycan Neslihan ile şenlendi

Pantene Altın Kelebek için geri sayım tüm hızıyla sürüyor. Bu sene ilk defa kategoriler arasına eklenen “Azerbaycan’ın en iyisi” ödülü için Bakü’de marka elçisi Neslihan Atagül Doğulu’nun katılımıyla muhteşem bir gece düzenlendi.

Bu yıl 10 Aralık’ta 44’üncüsü düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödüllerine sayılı günler kaldı. Bu sene ilk defa ödül kategorisine eklenen “Azerbaycan’ın en iyisi” ödülünün 3 adayı ve Pantene marka elçisi Neslihan Atagül Doğulu’nun da katılımıyla, Bakü’de ‘Mucize Gecesi’ etkinliği düzenlendi. Gecede 3 aday sanatçı Röya, Miri Yusif ve Nigar Jamal de sahne aldı.

Neslihan Atagül Doğulu’nun ev sahipliğinde, Azeri hayranlarının katılımıyla gerçekleşen, yaklaşık 3000 kişinin katıldığı etkinliğe ilgi çok büyüktü. Neslihan Atagül Doğulu’yu görme şansını yakalamak isteyenler kapıda izdiham yarattı.  Doğulu, zaman zaman kalabalıktan dolayı zor anlar yaşasa da, Azerbaycan halkının yoğun ilgisi karşısında memnun olduğunu ifade etti.

Güzelliği ve güçlü saçları ile ilgi odağı olan Neslihan Atagül Doğulu; “Öncelikle hepinize bu güzel gecede bizlerle olduğunuz ve beni de davet ederek onurlandırdığınız için çok teşekkür ederim. Azerbaycan’a adım attığım andan beri sıcacık bir ilgi ile karşılaştım. Beni görmek için gelen ve bana desteğini gösteren herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

 

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.