Azerbaycanlı işadamı Mansimov Gurbanoğlu hastaneye kaldırıldı

Azerbaycanlı işadamı Mansimov Gurbanoğlu hastaneye kaldırıldı

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan ve 15 gündür açlık grevinde olan Azerbaycanlı işadamı Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Palmali Grubu kurucusu Azerbaycanlı İşadamı Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, hastaneye kaldırıldı.

15 GÜNDÜR AÇLIK GREVİNDEYDİ

17 Mart’ta tutuklanıp Silivri Cezaevine konulan Gurbanoğlu,  15 gündür açlık grevindeydi. Fenalaşınca ambulansla Silivri Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi. Gurbanoğlunun ciğerlerinde büyüme olduğu tespit edildi.

52 yaşındaki Mansimov, 1998 yılında Türkiye’ye yerleşmiş 2007 yılında ‘gurbanoğlu’ soyadını alarak Türk vatandaşlığına geçmiş bir dönem denizcilik alanında Bilal Erdoğan ve Mustafa Erdoğan ile kurduğu iş ilişkisiyle gündeme gelmişti.

 

is-002.jpg

 

Gurbanoğlu, Bilal Erdoğan'ın ortak olduğu BMZ Denizcilik'ten üç tanker kiralamasıyla adını duyurmuştu. Sahip olduğu gemi filosuyla petrol, kimyasal madde ve yük taşımacılığı yapan Gurbanoğlu’nun filosunda 200’den fazla gemi bulunuyor.

 

 

 

korona-haberleri-icerik.jpg

y-002.jpg

siyasetcafe.png

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.