Azerbaycanlı işadamına kanlı infaz

Azerbaycanlı işadamına kanlı infaz

Son Dakika… İstanbul’da Azerbaycanlı iş adamına silahlı saldırı düzenlendi. İşadamı İtimat İsmailov, saldırının ardından hayatını kaybetti. İşte ayrıntılar;

İstanbul Florya’daki ofisinde silahlı saldırıya uğrayan iş adamı İtimat İsmailov, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Florya’daki ofisinde silahlı saldırıya uğrayan, başından 2 ve kalbinden 1 mermi ile yaralanan işadamı kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Silahlı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçan Gözel Damirov isimli şüphelinin yakalanması için polis operasyonlara başladı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Sovyet Rusya döneminde Azerbaycan Cumhuriyet Başsavcılığı ve bir dönemde Adalet Bakanlığı yapan İlyas İsmailov’un oğlu olan işadamı İtimat İsmailov Florya’daki ofisinde akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı.

KATİL ESKİ POLİS ŞEFİ

İşadamı İtimat İsmailov’u vurduğu ileri sürülen Gözel Damirov polis tarafından her yerde aranıyor. Gözel Damirov’un Azerbaycan’da bir dönem İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunduğu ve daha sonra karıştığı bir olaydan sonra Türkiye’ye kaçtığı öğrenildi.

CİNAYET ALACAK VERECEK MESELESİ Mİ?

Gözel Damirov’un işadamı İtimat İsmailov’u aralarındaki bir alacak verecek nedeniyle vurduğu iddiaları araştırılıyor. İş adamının, gazeteci Sevil Nureyeva'nın eşi olduğu öğrenildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.